fbpx

IhanaElo-ohjaajat

IhanaElon unelma on, että juuri sinä voisit paremmin!

Tältä sivulta löydät valmistuneet IhanaElo-hyvinvointiohjaajat paikkakunnan mukaisesti aakkosjärjestyksessä. Muistathan, että ohjaamme sinua mielellämme myös netin ja puhelimen välityksellä. Haluamme olla tsemppaamassa sinua kohti kestäviä, sinun elämään sopivia, terveempiä elämäntapoja. Olethan yhteydessä ja lähdet mukaan tälle huikealle hyvinvointimatkalle! Lisätietoa valmennuskokonaisuuksistamme IhanaElo-hyvinvointivalmennus ja ravintovalmennus -sivuilta.


Sanna Siikarla, Helsinki

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Sanna Siikarla
Sanna Siikarla

Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi.

Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.

Myös luonto tarjoaa loppumatonta inspiraatiota, voimaa ja hyvinvointia kaikille elämän alueille. Haluan muistuttaa, mikä valtava aarreaitta ja elämysten lähde luontomme on. Luonto koetaan kaikilla aisteilla, mieli rauhoittuu ja kiukun tilalle vaihtuu ilo, niin lapsille kuin aikuisillekin. Luonto voi tasapainottaa ja tuoda vastapainoa arjen kiireisiin. Vihreyden keskellä voi ammentaa hyvää energiaa ja kiittää olemassa olevista arvokkaista asioista, jotka lisäävät elämän merkityksellisyyttä.

Hyvinvointiohjaukseni tavoitteena on motivoida, tukea ja kulkea rinnalla. Valmentajana kuljen rinnallasi lempeästi ja myötätuntoisesti keskeneräisyyden hyväksyen. Emme voi suoriutua täydellisesti kaikesta mitä teemme ja se on inhimillistä. Tarjoan ohjaustani niihin asioihin, joita voimme muuttaa ja kannustan päästämään irti sekä luopumaan kontrollista niiden asioiden suhteen, joihin emme voi vaikuttaa.

Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Autan sinua pysähtymään oman viisautesi äärelle. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.

Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi juuri tässä hetkessä. Olen mukana myös kouluttamassa tulevia IhanaElo-ohjaajia syksystä 2019 alkaen.

Sanna 050 462 2120 – Helsinki – sanna.siikarla@gmail.com


Seija Suni, Lappeenranta

IhanaElo-ohjaaja Seija Suni
Seija Suni

Kaipaatko muutosta ja voimavaroja arkeen? Oli kyse sitten ravinnosta, liikunnasta, unesta ja palautumisesta tai sallivammasta suhtautumisesta itseesi ja elämääsi, olen sinua varten. Kuljen rinnallasi muutosmatkasi kuunnellen herkällä korvalla, motivoiden, kannustaen ja olemalla aidosti läsnä. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja hyödyntämään niitä muutoksessa.

Ihminen on kokonaisuus ja kaikkien hyvinvoinnin elementtien pitää olla kunnossa, jotta hän olisi täysin onnellinen. Autan sinua löytämään itsemyötätuntoisen ja positiivisen ajattelun, joita voit hyödyntää kaikissa ihmissuhteissa.

Ohjaajana hyödynnän elämänkokemustani ja pitkää työuraani terveydenhuollossa. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja YAMK Terveyden edistämisen koulutusohjelmasta.

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi.  Mietitään yhdessä, kuinka voin parhaiten auttaa sinua. Valmennus sopii niin yksittäisille henkilöille kuin ryhmillekin.

Seija Suni  050 355 1424 – Lappeenranta – seijasuni1@gmail.com


Aila Marjamaa, Mikkeli

Aila 044 036 5780 – Mikkeli – aila.marjamaa@surffi.fi


Saija Juusola, Oulu

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Saija Juusola
Saija Juusola

Kaipaatko muutosta elämäsi jollakin osa-alueella? Haluatko saada lisää positiivista energiaa arkeen tai vaikka vaan pysähtyä itsesi äärelle? Olen sinua varten. Ihmisläheisessä työssä opettajana olen saanut hyvät valmiudet kohtaamiseen ja kannustamiseen. Koulutustaustaltani olen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja elämänkatsomustiedon aineenopettaja.

Valmennuksessani voimme keskustella ravinnosta, aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta, itsemyötätunnosta, onnellisuudesta, vahvuuksista tai mistä tahansa asiasta, jonka koet olevan sinulle tärkeää juuri sillä hetkellä sinun elämäsi matkalla. Intohimonani on pysähtyä elämäsi äärelle ja olla tukena matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Ota yhteyttä niin pidetään aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja keskustelemme tarkemmin siitä, kuinka parhaiten voisin auttaa juuri sinua matkallasi kohti tavoitettasi, mitä ikinä se onkaan.

Saija Juusola 040 8657589 – Oulu – saija.juusola@gmail.com


Mia Louhe, Pornainen

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Mia Louhe
Mia Louhe

Miltä tuntuu olla tasapainossa? Miltä tuntuu voida hyvin? Miltä näyttää itsensä arvostaminen? Miten luodaan omannäköinen elämä? Miltä kuulostaa länsäolo? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus valmennuksistani. Lempeässä ja sallivassa ilmapiirissä saat olla aito oma itsesi ja löytää oman polkusi. Ihmetellen, tutkien ja oivaltaen. On kyse sitten liikunnasta, ravinnosta, palautumisesta – tai ihan jostain muusta. Kuljen rinnallasi muutosmatkallasi – kaikki, mitä matkallasi tarvitset, löytyy jo sinusta. Autan sinua löytämään avaimet omaan hyvinvointiisi: oivallat mikä on parasta juuri sinulle.

Kehon ja mielen hyvinvoinnin yhdistäminen on minulle sydämenasia. Merkityksellisiä kohtaamisia olen saanut kokea niin ammatissani fysioterapeuttina kuin LCF Life Coach –koulutuksenkin myötä. IhanElo –ohjaajakoulutuksessa kiteytyy oman hyvinvoinnin perustan luominen pieni askel kerrallaan – siksi olen mukana kouluttamassa tulevia IhanaElo-ohjaajia syksystä 2019 alkaen.

Mia Louhe 0400 870050 – Pornainen – mia.louhe@gmail.com


Anne Wiheriäkoski, Porvoo

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Anne Wiheriakoski
Anne Wiheriäkoski

Olen koko työelämässä oloni ajan ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja sen merkityksestä ihmiselle itselleen, perheelle ja työelämälle. Jaksaminen tukee näitä kaikkia osa-alueita. Omien vahvuuksien ja voimavarojen etsiminen ja löytäminen on kiinnostavaa ja innostavaa. Kannustan lempeällä ja positiivisella otteella, jotta elämä kokonaisuudessaan olisi mahdollisimman hyvää juuri Sinulle.

Olen työskennellyt hoiva-alalla 20 vuotta. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrian valmentaja.  

Anne 040 538 1021 – Porvoo – anne.wiheriakoski@gmail.com


Caroliina Takala, Töysä

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Caroliina Takala
Caroliina Takala

Olen innostuja ja täysillä mukana siinä, mitä aloitan, on kyseessä kokeisiin valmistautuminen, elämäntapamuutos tai uuden ruokareseptin testailu. 

Hyvinvoinnilla on minulle valtava arvo. Erityisesti luonnossa liikkuminen on suuri voimavarani, joka on kantanut minua. Elämänmatkaani mahtuu laajalti kokemuksia itsensä hyväksymisen ja mielen hyvinvoinnin tiimoilta niin henkilökohtaisesti kuin vierellä kulkijana. Elämääni ovat vaikuttaneet niin pitkittynyt stressi kuin suolistovaivat (IBS). Henkinen hyvinvointi on minulle todella iso asia. Se luo pohjaa kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, liikunnasta monipuoliseen ravintoon, palautumiseen ja ihmissuhteisiin. 

Vahvuuteni palvella juuri sinua on herkkyys ja taito kuunnella sekä kokemukseni elämäni hyvinvointimatkalta. Olen hyvinvointiyrittäjä ja henkilökohtainen avustaja. Koulutukseltani olen myös SKY-kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, terveysliikunnanohjaaja. Olen suorittanut lähihoitajan perusopinnot. Autistinen veljeni on tuonut paljon iloa ja erilaisuuden arvostamista elämään. Teen aktiivisesti vapaaehtoistyötä Ystävänkortti Toiminnan kanssa.

Caroliina, Hyvinvointi- ja Jalkahoitola Spa Cara – Töysä – 040 1441 793 – info@spacara.fiwww.spacara.fi

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi