fbpx

IhanaElo-ohjaajat

IhanaElon unelma on, että juuri sinä voisit paremmin!

Tältä sivulta löydät valmistuneet IhanaElo-hyvinvointiohjaajat paikkakunnan mukaisesti aakkosjärjestyksessä. Muistathan, että ohjaamme sinua mielellämme myös netin ja puhelimen välityksellä. Haluamme olla tsemppaamassa sinua kohti kestäviä, sinun elämään sopivia, terveempiä elämäntapoja. Olethan yhteydessä ja lähdet mukaan tälle huikealle hyvinvointimatkalle! Lisätietoa valmennuskokonaisuuksistamme löydät: IhanaElo-hyvinvointivalmennus.


Susanna Huuskonen, Espoo

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Susanna Huuskonen
Susanna Huuskonen

Onko arkesi niin kiireistä, että et ehdi pysähtyä oman hyvinvointisi äärelle? Koetko, että muut täyttävät kalenterisi eikä ajankäyttösi ole omassa hallinnassasi? Haluaisitko löytää aikaa itsellesi ja oppia sallivamman asenteen itseäsi kohtaan? Vai oletko elämässäsi siinä vaiheessa, jossa haluat varmistaa, että olet elämäsi kunnossa, kun eläkevuodet koittavat?

Olipa toivomasi muutoksen pääpaino palautumisessa, ravinnossa, liikunnassa tai sallivamman elämänasenteen saavuttamisessa, olen mielelläni tukenasi ja kulkemassa rinnallasi tuota muutosmatkaa.

Kehon ja mielen hyvinvointi ovat minulle sydämen asia ja erityisesti riittävän palautumisen merkitys jaksamiselle ja kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille korostuu nykyisessä hektisessä elämän rytmissämme. Luonto – kuten metsän hiljaisuus ja meren joka säässä erilaiset äänet – on aina ollut minulle todella merkittävä voiman lähde, joka on auttanut jaksamaan vaikeissakin hetkissä.

Olen koulutukseltani KTM ja minulla on pitkä työkokemus hyvinkin kiireisestä johtajan työstä yhdistettynä lapsiperheen arkeen ja aktiivisiin harrastuksiin. Nyt ruuhkavuosien hellitettyä haluan jakaa kokemuksiani ja oppejani ja auttaa juuri Sinua kohti parempaa ja nautinnollisempaa – ja juuri Sinun näköistäsi elämää.

Suoritan parhaillaan myös Johdon ja esimiesten työnohjaajan tutkintoa sekä toimin BrainID-mentorina auttaen asiakasta tulkitsemaan aivojen toimintakunnosta saatua mitattua tietoa ja myös siten löytämään työkaluja oman hyvinvoinnin parantamiseksi.

Lähdetäänkö yhdessä vaikka pienelle kävelylenkille kartoittamaan tilannettasi ja keskustelemaan siitä, kuinka voisin parhaiten olla avuksi juuri Sinulle? Tai kartoitetaan tilanteesi puhelimitse, jos se sopii Sinulle paremmin.

Susanna 050 66397 – Espoo – susanna.huuskonen@tiedostailo.fiLinkedIn Susanna


Markku Hiljanen, Helsinki

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Markku Hiljanen
Markku Hiljanen

Muistatko, miltä tuntuu hyvä fyysinen kunto ja energisyys – mielenrauha ja kirkas tilannetaju – sujuva vuorovaikutus ja yhteistyö?

Kehosta löytyy avaimet mieleen. Mieli on silta ihmissuhteisiin. Ihmissuhteet ovat portti elämään ja sen ihmeisiin. Omasta fyysisestä, psyykkisestä ja sosiaalisesta hyvinvoinnista huolehtiminen on yksi merkityksellisemmistä asioista, mitä voit tehdä.

Peruskoulutukseltani olen MBA ja KTM. Yli 30 vuoden kokemus nopeatempoisessa ja ajoittain melko paineisessa liike-elämässä asiantuntijana, esimiehenä, valmentajana sekä johtajana antaa perspektiiviä ja hyvän pohjan toimia IhanaElo-hyvinvointiohjaajana. Kuljen rinnalla ja tuen haluttua kehitystä oivalluttamalla, vahvuuksia vahvistamalla, viisaasti vaatimalla ja valmennusprosessiin luottaen. Valmennusotteeni keskiössä on ”ihmeinen” ja ratkaisukeskeisyys.

”Älä usko siihen, mitä näet. Silmäsi erottavat ainoastaan rajallisen. Katsele ymmärrykselläsi, perehdy siihen, minkä jo tiedät, silloin olet oppiva lentämään.”
-Richard Bach

Markku 040 179 7575 – Helsinki – markku.hiljanen@ledear.fiwww.ledear.fiLinkedIn Markku


Alisa Yli-Villamo, Helsinki

IhanaElo-ohjaaja Alisa Yli-Villamo
Alisa Yli-Villamo

Unelmani on, että juuri sinä voisit paremmin. Unelmani äärellä ovat syntyneet myös IhanaElo-hyvinvointivalmennus ja IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutus, jotta meillä olisi mahdollisuus vaikuttavasti kohdata myös sinut hyvinvointimatkallasi.

Intohimoni on kokonaisvaltainen, yksilöllinen hyvinvointi. Keho ja mieli kietoutuvat tiiviiksi paketiksi. Toimin IhanaElo-hyvinvointiohjaajien pääkouluttajana, hyvinvointivalmentajana erityisesti työyhteisöissä ja sen lisäksi olen BrainID-mentori ja sertifioitu TRE-ohjaaja. Haluan tukea aivojen hyvinvointia ja opastaa purkamaan stressiä ja kehon syväjännityksiä.

Olen tehnyt pitkän uran yritysmaailmassa esimiehenä ja johtajana ja siksi ymmärrän näiden tehtävien vaativuuden. Toivon, että tulevaisuudessa aivan jokaisella johtajalla ja esimiehellä olisi mahdollisuus rinnallakulkijaan, joka pysäyttää huolehtimaan omasta hyvinvoinnista. Positiiviset muutokset säteilevät kotiin, työpaikalle ja suoraan myös yrityksen tulokseen.

”Kokemukseni valmennuksesta oli erinomainen, energisoiva ja kertakaikkiaan käänteentekevä! Alisan täydellinen läsnäolo, erinomainen valmistautuminen ja huolellinen pohdinta toivat esiin sen, mitä juuri nyt tarvitsen. Lisäksi koin erinomaiseksi valmennustilanteissa tilan luomisen, joustavuuden ja herkkyyden. En ole koskaan aiemmin kokenut näin hienoa keskittymistä juuri minun tilanteeseeni!

Oivalsin itse ohjauksen aikana, miten voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini!

Alisa 045 126 1100 – Helsinki – alisa@ihanaelo.fiLinkedIn Alisa


Sanna Siikarla, Helsinki

IhanaElo-ohjaaja Sanna Siikarla
Sanna Siikarla

Kaipaatko kuuntelijaa ja aitoa läsnäoloa? Etsitkö muutosta tai tukea jollain elämäsi osa-alueella, mikä sinulle on tärkeää juuri nyt? Jos haluat arkeen enemmän iloa, hallintaa ja levollisuutta sekä voida kokonaisvaltaisesti paremmin, voin olla mukana matkallasi.

Meillä kaikilla on oikeus olla onnellisia ja voida kokonaisvaltaisesti hyvin. Omassa arjessani ovat läsnä lempeys ja myötätunto sekä kasvu ja jatkuva kehitys. Joka päivä on erilainen ja voi opettaa uusia asioita. Rehellisyys ja armollisuus itseä kohtaan sekä oma ankkuri ja tasapaino auttavat rakentamaan pitkäkestoisia muutoksia.

Myös luonto tarjoaa loppumatonta inspiraatiota, voimaa ja hyvinvointia kaikille elämän alueille. Haluan muistuttaa, mikä valtava aarreaitta ja elämysten lähde luontomme on. Luonto koetaan kaikilla aisteilla, mieli rauhoittuu ja kiukun tilalle vaihtuu ilo, niin lapsille kuin aikuisillekin. Luonto voi tasapainottaa ja tuoda vastapainoa arjen kiireisiin. Vihreyden keskellä voi ammentaa hyvää energiaa ja kiittää olemassa olevista arvokkaista asioista, jotka lisäävät elämän merkityksellisyyttä.

Hyvinvointiohjaukseni tavoitteena on motivoida, tukea ja kulkea rinnalla. Valmentajana kuljen rinnallasi lempeästi ja myötätuntoisesti keskeneräisyyden hyväksyen. Emme voi suoriutua täydellisesti kaikesta mitä teemme ja se on inhimillistä. Tarjoan ohjaustani niihin asioihin, joita voimme muuttaa ja kannustan päästämään irti sekä luopumaan kontrollista niiden asioiden suhteen, joihin emme voi vaikuttaa.

Voimme tarkastella yhdessä omia voimavaroja, suhtautumista ja selviytymistä tilanteesi mukaan. Autan sinua pysähtymään oman viisautesi äärelle. Kuljen rinnallasi ja ohjaan eteenpäin tarvittaessa. Ohjauksessani ovat tärkeitä ymmärrys ja vastuu vuorovaikutussuhteessa sekä turvallinen kommunikaatio. Saat lempeyttä, myötätuntoa ja armollisuutta itseä kohtaan tällä ihmisyyden matkalla sekä luottamusta siihen, että vaikka emme juuri nyt tiedä niin tulee vielä aika kun tiedämme.

Ota yhteyttä ja selvitetään, kuinka voisin parhaiten auttaa sinua matkallasi juuri tässä hetkessä. Olen myös mukana tukemassa IhanaElo-ohjaajaksi opiskelevien henkilökohtaista hyvinvointimatkaa syksystä 2019 alkaen.

Lue Sannan ajatuksia lisää blogista Pysähdy ja päästä irti – luonto ei hoputa.

Sanna 050 462 2120 – Helsinki – sanna@mielimaisema.fiwww.mielimaisema.fiLinkedIn Sanna


Seija Suni, Lappeenranta

IhanaElo-ohjaaja Seija Suni
Seija Suni

Kaipaatko muutosta ja voimavaroja arkeen? Oli kyse sitten ravinnosta, liikunnasta, unesta ja palautumisesta tai sallivammasta suhtautumisesta itseesi ja elämääsi, olen sinua varten. Kuljen rinnallasi muutosmatkasi kuunnellen herkällä korvalla, motivoiden, kannustaen ja olemalla aidosti läsnä. Autan sinua löytämään vahvuutesi ja hyödyntämään niitä muutoksessa.

Ihminen on kokonaisuus ja kaikkien hyvinvoinnin elementtien pitää olla kunnossa, jotta hän olisi täysin onnellinen. Autan sinua löytämään itsemyötätuntoisen ja positiivisen ajattelun, joita voit hyödyntää kaikissa ihmissuhteissa.

Ohjaajana hyödynnän elämänkokemustani ja pitkää työuraani terveydenhuollossa. Olen koulutukseltani sairaanhoitaja YAMK Terveyden edistämisen koulutusohjelmasta.

Ota yhteyttä niin sovitaan maksuton aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi.  Mietitään yhdessä, kuinka voin parhaiten auttaa sinua. Valmennus sopii niin yksittäisille henkilöille kuin ryhmillekin.

Seija Suni  050 355 1424 – Lappeenranta – seijasuni1@gmail.com


Aila Marjamaa, Mikkeli

Aila 044 036 5780 – Mikkeli – aila.marjamaa@surffi.fi


Saija Juusola, Oulu

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Saija Juusola
Saija Juusola

Kaipaatko muutosta elämäsi jollakin osa-alueella? Haluatko saada lisää positiivista energiaa arkeen tai vaikka vaan pysähtyä itsesi äärelle? Olen sinua varten. Ihmisläheisessä työssä opettajana olen saanut hyvät valmiudet kohtaamiseen ja kannustamiseen. Koulutustaustaltani olen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja elämänkatsomustiedon aineenopettaja.

Valmennuksessani voimme keskustella ravinnosta, aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta, itsemyötätunnosta, onnellisuudesta, vahvuuksista tai mistä tahansa asiasta, jonka koet olevan sinulle tärkeää juuri sillä hetkellä sinun elämäsi matkalla. Intohimonani on pysähtyä elämäsi äärelle ja olla tukena matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Ota yhteyttä niin pidetään aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja keskustelemme tarkemmin siitä, kuinka parhaiten voisin auttaa juuri sinua matkallasi kohti tavoitettasi, mitä ikinä se onkaan.

Lue Saijan ajatuksia lisää blogista Itsetuntemuksesta elämänhallintaa

Saija Juusola 040 8657589 – Oulu – saija.juusola@gmail.com


Mia Louhe, Pornainen

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Mia Louhe
Mia Louhe

Miltä tuntuu olla tasapainossa? Miltä tuntuu voida hyvin? Miltä näyttää itsensä arvostaminen? Miten luodaan omannäköinen elämä? Miltä kuulostaa länsäolo? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus valmennuksistani. Lempeässä ja sallivassa ilmapiirissä saat olla aito oma itsesi ja löytää oman polkusi. Ihmetellen, tutkien ja oivaltaen. On kyse sitten liikunnasta, ravinnosta, palautumisesta – tai ihan jostain muusta. Kuljen rinnallasi muutosmatkallasi – kaikki, mitä matkallasi tarvitset, löytyy jo sinusta. Autan sinua löytämään avaimet omaan hyvinvointiisi: oivallat mikä on parasta juuri sinulle.

Kehon ja mielen hyvinvoinnin yhdistäminen on minulle sydämenasia. Merkityksellisiä kohtaamisia olen saanut kokea niin ammatissani fysioterapeuttina kuin LCF Life Coach –koulutuksenkin myötä. IhanElo –ohjaajakoulutuksessa kiteytyy oman hyvinvoinnin perustan luominen pieni askel kerrallaan – siksi olen mukana tukemassa IhanaElo-ohjaajaksi opiskelevien henkilökohtaista hyvinvointimatkaa syksystä 2019 alkaen.

Lue Mian ajatuksia lisää blogista Keho kertoo – kuuletko?

Mia Louhe 0400 870050 – Pornainen – mia.louhe@gmail.com


Anne Wiheriäkoski, Porvoo

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Anne Wiheriakoski
Anne Wiheriäkoski

Olen koko työelämässä oloni ajan ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja sen merkityksestä ihmiselle itselleen, perheelle ja työelämälle. Jaksaminen tukee näitä kaikkia osa-alueita. Omien vahvuuksien ja voimavarojen etsiminen ja löytäminen on kiinnostavaa ja innostavaa. Kannustan lempeällä ja positiivisella otteella, jotta elämä kokonaisuudessaan olisi mahdollisimman hyvää juuri Sinulle.

Olen työskennellyt hoiva-alalla 20 vuotta. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrian valmentaja.  

Anne 040 538 1021 – Porvoo – anne.wiheriakoski@gmail.com


Terhi Kolari, Tampere

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Terhi Kolari
Terhi Kolari

Oletko tullut pysähtyneeksi ja tarkastelleeksi elämääsi, voitko hyvin? Oletko tullut miettineeksi, mitkä ovat arvosi ja elätkö niiden mukaista elämää? Vastauksesi ohjaavat valintojasi, toimintaasi ja työtäsi joka päivä. 

Joskus tuntuu, että elämä vie meitä yhä kiihtyvämmällä tahdilla ja kadotamme yhteyden siihen, mikä juuri minulle on tärkeää, tuottaa hyvinvointia ja iloa. Auto kyllä kulkee moottoritiellä, kaasu pohjassa ja lähes automaattiohjauksella, mutta ratista on hävinnyt tuntuma ja renkaista pito. Toivomme vain, että pysymme omalla kaistallamme perille saakka. 

Isot elämänmuutokset saavat usein aikaan omien ajatusten radikaalin tuuletuksen. Useimmat meistä ovat pitkään painaneet samalla sykkeellä kuin vastavalmistuneena työuransa alussa. Samaan aikaan elämä on täyttynyt kaikenlaisella ja oma minuus päässyt unohtumaan. Entä jos pysähtyisit miettimään tavallisen arjen keskellä niitä asioita, jotka antavat sinulle voimavaroja ja vahvuutta jaksaa.

Oman minän hyvinvoinnista huolehtiminen palauttaa meidät arvojemme äärelle. Huomion kiinnittäminen lepoon ja rentoutumiseen, palautumiseen tai syömiseen kuulostaa helposti hyvin kevyelle ja jopa liiankin yksinkertaiselle asialle. Näillä pieniltä tuntuvilla tekijöillä on kuitenkin todella iso merkitys myös henkisen hyvinvoinnin varmistamiselle. 

Hyvinvointiohjaajana ammennan ymmärrystä elämänkokemuksestani ja työurallani kertyneestä osaamisesta. En neuvo, käske tai määrittele mitä sinun pitää tehdä. Uskon, että sisälläsi on jo tieto, mikä on sinulle parasta. Muutosten ei tarvitse olla rajuja tai radikaaleja, vaan pienillä arjen parannuksilla hyvinvointi lisääntyy ja vahvistut tekemään tarvittaessa isojakin muutoksia. Ohjaajana tuen sinua löytämään sen oikean vastauksen sisältäsi! 

Haluan kehittää suomalaista työelämää. Haluan edistää johtajien, esimiesten ja vaativaa asiantuntijatyötä tekevien hyvinvointia. Kun he voivat hyvin, koko yritys voi hyvin!  Pitkä työkokemukseni esimiehenä ja henkilöstöhallinnon kysymysten parissa ovat antaneet minulle mahdollisuuden nähdä laajasti niitä tekijöitä, jotka vaikuttavat yritysten liiketoimintaan ja menestykseen. Vastaus toimialasta riippumatta on aina sama – ihminen! 

Otathan yhteyttä, olen läsnä sinulle!

Terhi – 040 5232118 – Tampere – ihmejainnostus@gmail.comLinkedIn Terhi


Caroliina Takala, Töysä

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Caroliina Takala
Caroliina Takala

Hyvinvointi ja perhe ovat elämäni kulmakivet. Tunnen olevani elossa, kun liikun ja liikutan muita. Nautin valtavasti nähdessäni, kun ihminen kehittyy, onnistuu ja ylittää itsensä.

Matkaani on mahtunut kamppailua itsensä hyväksymisen ja mielen hyvinvoinnin kesyttämiseksi. Pitkittynyt stressi ja suolistovaivat (IBS) tuntuivat varjostavan elämääni, joita nyt hallitsen paremmin.

Tällä hetkellä työskentelen vahvasti liikunnan parissa ohjaten monenlaisia ryhmiä Barresta Piloxingiin ja erilaisiin tansseihin. Osaamiseni on päivittymässä myös joogan ja rentoutusohjaajan koulutuksilla. Näiden ohella toimin hyvinvointiyrittäjä ja henkilökohtaisena avustajana. Olen koulutukseltani mm. SKY-kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja sekä terveysliikunnanohjaaja ja käynyt paljon lisäkoulutuksia erityisesti liikunnan alalla. Lisäksi olen kulkenut elämäni mittaisen matkan autistinen veljeni rinnalla.

Aina kaikki ei ole yksinkertaista ja kaunista. Joistain asioita toisinaan luopuu, mutta saattaa saada jotain vielä upeampaa tilalle, kun vähiten osaa odottaa. 

Caroliina – Töysä ja lähikunnat – 040 1441 793

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi