fbpx

IhanaElo-ohjaajat

IhanaElon unelma on, että juuri sinä voisit paremmin!

Tältä sivulta löydät valmistuneet IhanaElo-hyvinvointiohjaajat paikkakunnan mukaisesti aakkosjärjestyksessä. Muistathan, että ohjaamme sinua mielellämme myös netin ja puhelimen välityksellä. Haluamme olla tsemppaamassa sinua kohti kestäviä, sinun elämään sopivia, terveempiä elämäntapoja. Olethan yhteydessä ja lähdet mukaan tälle huikealle hyvinvointimatkalle! Lisätietoa valmennuskokonaisuuksistamme IhanaElo-hyvinvointivalmennus ja ravintovalmennus -sivuilta.


Aila Marjamaa, Mikkeli

Aila 044 036 5780 – Mikkeli – aila.marjamaa@surffi.fi


Saija Juusola, Oulu

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Saija Juusola
Saija Juusola

Kaipaatko muutosta elämäsi jollakin osa-alueella? Haluatko saada lisää positiivista energiaa arkeen tai vaikka vaan pysähtyä itsesi äärelle? Olen sinua varten. Ihmisläheisessä työssä opettajana olen saanut hyvät valmiudet kohtaamiseen ja kannustamiseen. Koulutustaustaltani olen kasvatustieteen maisteri, luokanopettaja ja elämänkatsomustiedon aineenopettaja.

Valmennuksessani voimme keskustella ravinnosta, aktiivisuudesta, unesta ja palautumisesta, itsemyötätunnosta, onnellisuudesta, vahvuuksista tai mistä tahansa asiasta, jonka koet olevan sinulle tärkeää juuri sillä hetkellä sinun elämäsi matkalla. Intohimonani on pysähtyä elämäsi äärelle ja olla tukena matkallasi kohti parempaa hyvinvointia. Ota yhteyttä niin pidetään aloitustapaaminen, jossa kartoitamme tilanteesi ja keskustelemme tarkemmin siitä, kuinka parhaiten voisin auttaa juuri sinua matkallasi kohti tavoitettasi, mitä ikinä se onkaan.

Saija Juusola 040 8657589 – Oulu – saija.juusola@gmail.com

 


Anne Wiheriäkoski, Porvoo

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Anne Wiheriakoski
Anne Wiheriäkoski

Olen koko työelämässä oloni ajan ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja sen merkityksestä ihmiselle itselleen, perheelle ja työelämälle. Jaksaminen tukee näitä kaikkia osa-alueita. Omien vahvuuksien ja voimavarojen etsiminen ja löytäminen on kiinnostavaa ja innostavaa. Kannustan lempeällä ja positiivisella otteella, jotta elämä kokonaisuudessaan olisi mahdollisimman hyvää juuri Sinulle.

Olen työskennellyt hoiva-alalla 20 vuotta. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrian valmentaja.  

Anne 040 538 1021 – Porvoo – anne.wiheriakoski@gmail.com


Caroliina Takala, Töysä

IhanaElo-hyvinvointiohjaaja Caroliina Takala
Caroliina Takala

Olen innostuja ja täysillä mukana siinä, mitä aloitan, on kyseessä kokeisiin valmistautuminen, elämäntapamuutos tai uuden ruokareseptin testailu. 

Hyvinvoinnilla on minulle valtava arvo. Erityisesti luonnossa liikkuminen on suuri voimavarani, joka on kantanut minua. Elämänmatkaani mahtuu laajalti kokemuksia itsensä hyväksymisen ja mielen hyvinvoinnin tiimoilta niin henkilökohtaisesti kuin vierellä kulkijana. Elämääni ovat vaikuttaneet niin pitkittynyt stressi kuin suolistovaivat (IBS). Henkinen hyvinvointi on minulle todella iso asia. Se luo pohjaa kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, liikunnasta monipuoliseen ravintoon, palautumiseen ja ihmissuhteisiin. 

Vahvuuteni palvella juuri sinua on herkkyys ja taito kuunnella sekä kokemukseni elämäni hyvinvointimatkalta. Olen hyvinvointiyrittäjä ja henkilökohtainen avustaja. Koulutukseltani olen myös SKY-kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, terveysliikunnanohjaaja. Olen suorittanut lähihoitajan perusopinnot. Autistinen veljeni on tuonut paljon iloa ja erilaisuuden arvostamista elämään. Teen aktiivisesti vapaaehtoistyötä Ystävänkortti Toiminnan kanssa.

Caroliina, Hyvinvointi- ja Jalkahoitola Spa Cara – Töysä – 040 1441 793 – info@spacara.fiwww.spacara.fi

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi