fbpx

IhanaElo-ohjaajat

IhanaElon unelma on, että juuri sinä voisit paremmin!

Tältä sivulta löydät valmistuneet IhanaElo-hyvinvointiohjaajat paikkakunnan mukaisesti aakkosjärjestyksessä. Muistathan, että ohjaamme sinua mielellämme myös netin ja puhelimen välityksellä. Haluamme olla tsemppaamassa sinua kohti kestäviä, sinun elämään sopivia, terveempiä elämäntapoja. Olethan yhteydessä ja lähdet mukaan tälle huikealle hyvinvointimatkalle! Lisätietoa valmennuskokonaisuuksistamme IhanaElo-hyvinvointivalmennus ja ravintovalmennus -sivuilta.


Aila Marjamaa, Mikkeli

Aila 044 036 5780 – Mikkeli – aila.marjamaa@surffi.fi


Anne Wiheriäkoski, Porvoo

Anne Wiheriakoski

Olen koko työelämässä oloni ajan ollut kiinnostunut hyvinvoinnista ja sen merkityksestä ihmiselle itselleen, perheelle ja työelämälle. Jaksaminen tukee näitä kaikkia osa-alueita. Omien vahvuuksien ja voimavarojen etsiminen ja löytäminen on kiinnostavaa ja innostavaa. Kannustan lempeällä ja positiivisella otteella, jotta elämä kokonaisuudessaan olisi mahdollisimman hyvää juuri Sinulle.

Olen työskennellyt hoiva-alalla 20 vuotta. Olen koulutukseltani myös lähihoitaja ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrian valmentaja.  

Anne 040 538 1021 – Porvoo – anne.wiheriakoski@gmail.com


Caroliina Takala, Töysä

Caroliina Takala

Olen innostuja ja täysillä mukana siinä, mitä aloitan, on kyseessä kokeisiin valmistautuminen, elämäntapamuutos tai uuden ruokareseptin testailu. 

Hyvinvoinnilla on minulle valtava arvo. Erityisesti luonnossa liikkuminen on suuri voimavarani, joka on kantanut minua. Elämänmatkaani mahtuu laajalti kokemuksia itsensä hyväksymisen ja mielen hyvinvoinnin tiimoilta niin henkilökohtaisesti kuin vierellä kulkijana. Elämääni ovat vaikuttaneet niin pitkittynyt stressi kuin suolistovaivat (IBS). Henkinen hyvinvointi on minulle todella iso asia. Se luo pohjaa kokonaisvaltaiselle hyvinvoinnille, liikunnasta monipuoliseen ravintoon, palautumiseen ja ihmissuhteisiin. 

Vahvuuteni palvella juuri sinua on herkkyys ja taito kuunnella sekä kokemukseni elämäni hyvinvointimatkalta. Olen hyvinvointiyrittäjä ja henkilökohtainen avustaja. Koulutukseltani olen myös SKY-kosmetologi, kosmetiikkaneuvoja, terveysliikunnanohjaaja. Olen suorittanut lähihoitajan perusopinnot. Autistinen veljeni on tuonut paljon iloa ja erilaisuuden arvostamista elämään. Teen aktiivisesti vapaaehtoistyötä Ystävänkortti Toiminnan kanssa.

Caroliina, Hyvinvointi- ja Jalkahoitola Spa Cara – Töysä – 040 1441 793 – info@spacara.fiwww.spacara.fi

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi