fbpx

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo-hyvinvointiohjaajien tiimiin.

Tarve tsemppareille niin työpaikoilla kuin sen ulkopuolella on valtava. IhanaElo-hyvinvointiohjaajien koulutuksesta valmistuu rinnallakulkijoita, jotka kannustavat kestäviin elämänmuutoksiin. Kaipaamme sinua mukaan tiimiimme, jotta voimme kohdata hyvinvointimatkalla yhä useamman kulkijan.

❤️ Oletko yrittäjä, joka haluaa laajentaa liiketoimintaa tukeakseen asiakkaan hyvinvointia vielä monipuolisemmin?
❤️ Onko intohimosi hyvinvointi ja tsemppaisit mielelläsi työpaikallasi myös muita? Voisiko teitä olla kokonainen inhouse-hyvinvointiohjaajien tiimi?
❤️ Oletko yritysmaailmassa pitkän uran tehnyt esimies tai johtaja, joka kaipaa muutosta elämään ja haluaa olla mukana tukemassa muita esimiehiä ja johtajia voimaan paremmin?
❤️ Olisiko tämä muuten vaan juuri sinun juttusi?

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: ravinnon ja painonhallinnan, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämänhallinnan elämän sallinnan.

Koulutus on opiskelumalliltaan joustava ja sisältää jokaisen opiskelijan henkilökohtaisen yksilövalmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Digitaalinen oppimisympäristö tukee viikoittain etenevää 20 viikon koulutusta. Saat kaikilta osa-alueilta monipuolisen tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luento- ja tehtävämateriaalin sekä konkreettiset välineet hyvinvointiohjaajan tärkeimmän työvälineen eli itsesi huolehtimiseen, ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistamme, että uusi liiketoimintasi on varmasti kannattavaa.

Hyvinvointiohjaajan koulutuksen sisällöstä tarkempi kuvaus löytyy omalta sivultaan.

IhanaElo-ohjaajakoulutuksen palautteita

IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen osallistuminen on ollut yksi elämäni tärkeistä käännöskohdista. En olisi uskaltanut edes toivoa näin paljon kaikkea uutta ja ihanaa elämääni vielä viime syksynä. Koulutus on ollut monipuolinen ja hyvin intensiivinen, jossa olen saanut opiskella verkossa omaan tahtiin ja ollut tiiviisti Alisan koulutettavana kokien itse, miltä tuntuu olla ohjattavana. Pääsin rakentamaan omaa uutta, parempaa elämänpolkuani.

Henkilökohtaisen ohjaamisen myötä olen saanut pysähtyä itseni äärelle samalla, kun on monipuolisesti käyty läpi oleelliset elämän osa-alueet, jotka ovat luoneet perustan terveelle ja hyvinvoivalle elämälle- tavoille, jotka pysyvät, kuten selkeä ruokavalio ja elämän salliminen sekä oma aika. Kaikki riippuu sinusta, mitä ohjauksesta saat ja miten paljon olet valmis itsestäsi antamaan, olemmehan persoonia.

Voin lämmöllä suositella ohjaajakoulutusta sekä Alisan valmennuksia ihan jokaiselle, joka haluaa saavuttaa omia tavoitteita, tehdä pysyviä elämäntapamuutoksia ja astua oman elämänsä hyvinvointimatkalle. Kiitos Alisa luottamuksesta, lämmöstä ja elämänilosta, jota olet jakanut minulle paljon! Ihanaa, että yhteistyömme jatkuu edelleen valmistumiseni jälkeen!

Koulutuksen jälkeen jaksat itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.

Kokonaishyvinvointi ja ohjaajana toimiminen – IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen infowebinaari katsottavana nyt myös tallenteena! Webinaari on livetallenne, joten siirry rohkeasti alun käynnistyshetken ylitse.

 
Firstbeat_logo

Hyvinvointiohjaajan koulutus kattaa:

 • Kurssin alussa hyvinvointiviikonlopun, jossa hemmottelet itseäsi ja pääset tutustumaan muihin IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen osallistuviin. Ohjelma ohjaajakoulutuksen viikonloppuun ladattavissa linkistä.
 • Henkilökohtaisen hyvinvointiohjaajan, jonka tapaat koulutuksen aikana vähintään 10 kertaa sekä verkkovalmennuksen ohjaamaan edistymistäsi
 • Käyttöösi digitaalisen oppimisympäristön. Luento- ja tehtävämateriaalin sekä verkkokeskustelujen avulla varmistat asiantuntemuksesi niin hyvinvoinnin kuin liiketoiminnankin osalta
 • Käyttöösi alkukartoitus-, seuranta-, loppukartoitus- ja palautelomakkeet sekä muuta suoraan ohjaamista tukevaa materiaalia
 • Ryhmän tuen IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien omassa verkkokeskusteluryhmässä
 • Valmistuttuasi ohjaajapalkkion aloitustapaamisesta sekä joka toinen viikko toteutettavista seurantatapaamisista eli yhteensä vähintään 9 tapaamista /asiakas, kun asiakkaasi lähtee mukaan koko matkalle. Kts. esimerkkinä IhanaElo®– hyvinvointivalmennukset. Sitoudut vain hankkimaan IhanaElo®-verkkovalmennuksen asiakkaasi hyvinvointimatkan tueksi.
 • Valmiit rakenteet yritysten hyvinvointiluentosarjoihin ja -valmennuksiin. Tutustu Hyvinvoiva yritys -valmennuksiin.
 • Mahdollisuuden myydä ohjauksessa oleville asiakkaillesi matkan tueksi muita palveluitasi
 • Alisan talouden ja liiketoiminnan ammattilaisuuden kautta vahvan tuen oman liiketoimintasi kehittämiseen
 • Mahdollisuuden kouluttautua hyvinvointiohjaajan koulutuksen rinnalla Firstbeat-hyvinvointianalyysin asiantuntijaksi ja palveluntarjoajaksi.
 • Jumppaat koulutuksen ajan ilmaiseksi! Voit toimia jatkossa treenaakotona.com-jumppien jälleenmyyjänä. Lue lisää treenaakotona.com-kumppanuudesta
IhanaElo_treenaakotonacom

Seuraava IhanaElo®-ohjaajien koulutus alkaa ke 8.1.2020 – edut voimassa 26.11. saakka

Investointisi ainoastaan 2 790 eur + alv = 3 459,60 eur

Varmistat paikkasi maksamalla varausmaksun 250 eur + alv = 310 eur ja loppukurssin juuri ennen ryhmän aloitusta!

Ti 26.11.2019 mennessä ilmoittautuneille:

 • Uuden kumppanuuden kunniaksi ilmainen Firstbeat-hyvinvointianalyysi ja palautekeskustelu (arvo 195 eur)
 • Ilmainen yöpyminen hyvinvointiviikonloppumme aikana (yöpymisen arvo 90 eur)

Huomasithan, että saat maksettua koko investoinnin takaisin vain muutaman asiakkaan ohjauksella. Lisäksi sinulla on puoli vuotta tukenasi henkilökohtainen hyvinvointiohjaaja ja liiketalouden konsultti, jonka palveluita voit käyttää jatkossakin! Syksyn koulutuksissa henkilökohtaisina hyvinvointiohjaajina toimivat Sanna ja Mia. Kouluttajanasi toimiva Alisa on myös kokenut liiketalouden ammattilainen.

Jokaiseen koulutusryhmään mukaan vain 10 opiskelijaa! Varmista pian oma paikkasi, jotta mahdut mukaan juuri sinulle parhaiten sopivaan ryhmään.

Lue tästä ohje Ilmoittautuminen IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen

Valmentajana matkalla toimii Alisa Yli-Villamo, IhanaElon omistaja, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä pitkän uran yritysmaailmassa tehnyt talouden ammattilainen. IhanaElo®-ohjaajana ja koulutettavana sinulla on hänen aktiivinen tukensa sekä henkilökohtaisesti että ohjaajien ja ohjaajakoulutettavien verkkokeskustelujen kautta.

Soitathan, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme 045 1261100 /Alisa. Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä.

Koulutuksen voit maksaa myös kuukausierissä tekemällä sopimuksen Svea Ekonomin kanssa. Kuukausierä on joustava tapa päästä aloittamaan opiskelu ja valmistumisen jälkeen maksaa laina takaisin ensimmäisten asiakkaiden hyvinvointiohjauksen tuotoilla. Tutustu rahoitusvaihtoehtoon ja arvioi kuukausieräsi suuruus valitsemalla sinulle sopivin lainasumma ja -aika suoraan Svea Ekonomin sivulla. Hakiessasi lainaa käytä kampanjakoodia IHANAELO.

IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen seuraavat ryhmät aloittavat:

Pescator_Villas_Villa_Kuha
Hyvinvointiviikonlopuille Tuusulassa upeat puitteet. Pescator Villas.
 • 8.1.2020 – hyvinvointiviikonloppu 18.-19.1.2020
 • 26.8.2020 – hyvinvointiviikonloppu 5.-6.9.2020

Hyvinvointiviikonlopun vietämme upeassa Villa Kuhassa. Pescator Villas sijaitsee Tuusulanjärven rannalla. Tilat toimivat erinomaisesti niin koulutukseen, valmennusharjoituksiin, yhteiseen kokkailuun, ulkoiluun, vapaa-ajanviettoon kuin majoitukseen. Suosittelemme lämpimästi, että yövyt Villa Kuhassa yhdessä kanssamme.

Opiskelijoiden tunnelmia viikonlopulta

Huippuinnostava ja energisoiva viikonloppu, mutta samanaikaisesti tunnelma ja läsnäolo toi poikkeuksellisen rauhan. Alisalla on upea kyky luoda rauhallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri todella nopeasti. Erinomaisesti rakennettu kokonaisuus ja selkeät materiaalit ja tehtäväksiannot. Hyvin rytmitetyt päivät ja paljon konkreettisia vinkkejä. – Susanna

IhanaElo-ohjaajakoulutuksen viikonloppu on tiivis, mutta hyväntahtoinen alkukatsaus ohjaajan työhön sekä minuun itseeni. Koulutuksessa oli rento tunnelma, jossa porukkaan oli helppo kuulua. Läsnäolo ja rauha siivittivät viikonloppua. Tässä koulutuksessa sain olla se, kuka olen. Alisa tekee juuri sitä, mitä hänen sydämensä ohjaa. Hän on lämminhenkinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija. Itse muutuin koulutuksen aikana suuntaan, jota en olisi aavistanut. Kohti sitä, mitä haluan olla ja ympärillä oleville ihmisille jakaa. – Caroliina

Viikonloppukurssille oli mukava tulla ja täällä oli helppo olla. Ohjelma oli monipuolinen ja tiivis. Käsiteltiin sopivassa määrin sekä omien tavoitteiden asettamista kuin valmentajana toimimista. Elettiin kuten opeteltiin: tehtiin pysähtymis- ja läsnäoloharjoituksia, käytiin lenkillä ja laitettiin hyvää, terveellistä ruokaa. Motivoiva ja kannustava aloitus kohti ihanaa eloa. – Aila

Voimaannuttava, palauttava viikonloppu. Kaunis, harmoninen ympäristö. Oikeiden asioiden äärellä keskustelua. Hyvä, positiivinen energia ja kannustava, rento ilmapiiri. Sopivan kokoinen pieni ryhmä mahdollisti yksilölliset kohtaamiset. Tässä ei voi muuta kuin onnistua. – Anne 

Mistä voin kysyä lisää koulutuksesta?

Uutiskirjeen tilaus

Pidämme tietosi yksityisenä ja jaamme ne ainoastaan sähköpostipalvelun mahdollistavien kolmansien osapuolien kanssa. Lue tietosuojaselosteemme.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi