fbpx

Hyvinvointiohjaajan koulutus

Hyvinvointiohjaajan koulutuksessa keskitytään niin omaan hyvinvointiin kuin liiketoiminnan laajentamiseen IhanaElo®-ohjaajana. Tule mukaan muuttamaan eloa ihanammaksi! Seuraava ryhmä aloittaa 21.8.2019.

IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus on monipuolisuudessaan juuri sopivan laaja ja tarkasti pureksittu kattaakseen kaikki hyvinvoinnin osa-alueet. Koulutus on opiskelumalliltaan ylivoimaisesti kaikkein joustavin opiskelijalle. Koulutus sisältää myös vahvan henkilökohtaisen kokemuksen ja yksilöllisen valmennuksen, jota mikään muu koulutus ei sisällä. Joustavuus rakentuu verkon hyödyntämisestä ja sähköisten välineiden monipuolisesta käytöstä. Lisäksi hinta on superkohtuullinen verrattuna muihin näin laajoihin koulutuskokonaisuuksiin.

IhanaElo®-ohjaajakoulutus sisältää kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: ravinnon ja painonhallinnan, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämänhallinnan elämän sallinnan. Laaja verkkomateriaali tukee viikoittain etenevää 20 viikon koulutusta. Saat kaikilta osa-alueilta monipuolisen tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luento- ja tehtävämateriaalin sekä konkreettiset välineet yrittäjän tärkeimmän työvälineen eli itsesi huolehtimiseen, ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistamme, että uusi liiketoimintasi on varmasti kannattavaa.

Hyvinvointiohjaajan koulutuksen sisällöstä tarkempi kuvaus löytyy omalta sivultaan.

IhanaElo-koulutusten palautteita

IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen osallistuminen on ollut yksi elämäni tärkeistä käännöskohdista. En olisi uskaltanut edes toivoa näin paljon kaikkea uutta ja ihanaa elämääni vielä viime syksynä. Koulutus on ollut monipuolinen ja hyvin intensiivinen, jossa olen saanut opiskella verkossa omaan tahtiin ja ollut tiiviisti Alisan koulutettavana kokien itse, miltä tuntuu olla ohjattavana. Pääsin rakentamaan omaa uutta, parempaa elämänpolkuani.

Henkilökohtaisen ohjaamisen myötä olen saanut pysähtyä itseni äärelle samalla, kun on monipuolisesti käyty läpi oleelliset elämän osa-alueet, jotka ovat luoneet perustan terveelle ja hyvinvoivalle elämälle- tavoille, jotka pysyvät, kuten selkeä ruokavalio ja elämän salliminen sekä oma aika. Kaikki riippuu sinusta, mitä ohjauksesta saat ja miten paljon olet valmis itsestäsi antamaan, olemmehan persoonia.

Voin lämmöllä suositella ohjaajakoulutusta sekä Alisan valmennuksia ihan jokaiselle, joka haluaa saavuttaa omia tavoitteita, tehdä pysyviä elämäntapamuutoksia ja astua oman elämänsä hyvinvointimatkalle. Kiitos Alisa luottamuksesta, lämmöstä ja elämänilosta, jota olet jakanut minulle paljon! Ihanaa, että yhteistyömme jatkuu edelleen valmistumiseni jälkeen!

Koulutuksen jälkeen jaksat siis itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.

Valmis asiakkaalle myytävä verkkovalmennus tukee ohjattavasi edistymistä. Alkukartoituslomakkeiden avulla löydät helposti asiakkaan kanssa hänelle kaikkein tärkeimmät asiat ja painopistealueet, joihin voit oman ohjaajan tukesi antaa. Seurantalomakkeiden täyttäminen tuo ohjattavallesi selkeän etenemisen polun  ja sinulle välineen, jonka avulla näet haasteet ja onnistumiset. Tulosi kasvavat niin ohjaajatapaamisten kuin muun palvelumyynnin kasvun kautta.

Valmentajana matkalla toimii Alisa Yli-Villamo, IhanaElon omistaja, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä pitkän uran yritysmaailmassa tehnyt talouden ammattilainen. IhanaElo-ohjaajana ja koulutettavana sinulla on hänen aktiivinen tukensa sekä henkilökohtaisesti että ohjaajien ja ohjaajakoulutettavien Facebook-ryhmän kautta.

Kokonaishyvinvointi ja ohjaajana toimiminen – IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen infowebinaari katsottavana nyt myös tallenteena! Webinaari on livetallenne, joten siirry rohkeasti alun käynnistyshetken ylitse.

 
HYVINVOINTIOHJAAJAN KOULUTUSESSA SAAT:
 • Kurssin alussa hyvinvointiviikonlopun, jossa hemmottelet itseäsi ja pääset tutustumaan muihin IhanaElo-ohjaajakoulutukseen osallistuviin. Ohjelma ohjaajakoulutuksen viikonloppuun ladattavissa linkistä.
 • Henkilökohtaisen hyvinvointivalmentajan, jonka tapaat koulutuksen aikana vähintään 10 kertaa sekä verkkovalmennuksen ohjaamaan edistymistäsi
 • Laajan verkkovalmennusaineiston ja tehtävämateriaalin, jonka avulla varmistat asiantuntemuksesi niin hyvinvoinnin kuin liiketoiminnankin osalta
 • Käyttöösi alkukartoitus- ja seurantalomakkeet sekä muuta suoraan ohjaamista tukevaa materiaalia
 • Ryhmän tuen IhanaElo-ohjaajien omassa suljetussa Facebook-ryhmässä
 • Valmistuttuasi ohjaajapalkkion aloitustapaamisesta sekä joka toinen viikko toteutettavista seurantatapaamisista eli yhteensä vähintään 9 tapaamista /asiakas, kun asiakkaasi lähtee mukaan koko matkalle. Kts. esimerkkinä IhanaElo®– hyvinvointivalmennukset.
 • Valmiit rakenteet yritysten hyvinvointiluentosarjoihin ja ryhmävalmennuksiin. Tutustu Hyvinvoiva yritys -valmennuksiin.
 • Mahdollisuuden myydä ohjauksessa oleville asiakkaillesi matkan tueksi muita palveluitasi
 • Alisan talouden ja liiketoiminnan ammattilaisuuden kautta vahvan tuen oman liiketoimintasi kehittämiseen
 • IhanaElon kumppanuuksien myötä saat mahdollisuuden toimia Back2You-hyvinvointituotteiden ja treenaakotona.com-jumppien jälleenmyyjänä. Lisäksi jumppaat kotona koulutuksen ajan aivan ilmaiseksi!
 
Seuraava IhanaElo®-ohjaajien koulutus alkaa ke 21.8.2019

Investointisi ainoastaan 2 790 eur + alv = 3 459,60 eur

 • Saat maksettua investoinnin takaisin vain muutaman asiakkaan ohjauksella
 • Lisäksi sinulla on puoli vuotta tukenasi henkilökohtainen hyvinvointivalmentaja ja liiketalouden konsultti, jonka palveluita voit käyttää jatkossakin!

Jokaiseen koulutusryhmään mukaan vain 10 opiskelijaa! Paikkojen varaus on jo hyvässä vauhdissa. Varmista pian omasi, jotta mahdut mukaan juuri sinulle parhaiten sopivaan ryhmään.

Lue tästä ohje Ilmoittautuminen IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen

Soitathan minulle, jotta pääsemme tutustumaan toisiimme 045 1261100 /Alisa. Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Ilmoittautuminen kaikkiin julkaistuihin ohjaajakoulutuksen ryhmiin on avoinna.

Voit varmistaa oman paikkasi hyvissä ajoin maksamalla varausmaksun 250 eur + alv = 310 eur ja loppukurssin juuri ennen ryhmän aloitusta!

Koulutuksen voit maksaa myös kuukausierissä tekemällä sopimuksen Svea Ekonomin kanssa. Kuukausierä on joustava tapa päästä aloittamaan opiskelu ja valmistumisen jälkeen maksaa laina takaisin ensimmäisten asiakkaiden hyvinvointiohjauksen tuotoilla. Tutustu rahoitusvaihtoehtoon ja arvioi kuukausieräsi suuruus valitsemalla sinulle sopivin lainasumma ja -aika suoraan Svea Ekonomin sivulla. Hakiessasi lainaa käytä kampanjakoodia IHANAELO.

IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen seuraavat ryhmät aloittavat:

 • 21.8.2019 – kurssin yhteinen hyvinvointiviikonloppu 31.8.-1.9.2019
 • 16.10.2019 – hyvinvointiviikonloppu 26.-27.10.2019
 • 8.1.2020 – hyvinvointiviikonloppu 18.-19.1.2020

Hyvinvointiviikonloppumme järjestetään kauniissa True Heartsin tiloissa Malmilla, Helsingissä.

Juna-asema on aivan vieressä ja paikoitustilaa löytyy runsaasti. Majoitusmahdollisuudet lähialueella ovat monipuoliset.

Opiskelijoiden tunnelmia yhteisestä hyvinvointiviikonlopusta

Huippuinnostava ja energisoiva viikonloppu, mutta samanaikaisesti tunnelma ja läsnäolo toi poikkeuksellisen rauhan. Alisalla on upea kyky luoda rauhallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri todella nopeasti. Erinomaisesti rakennettu kokonaisuus ja selkeät materiaalit ja tehtäväksiannot. Hyvin rytmitetyt päivät ja paljon konkreettisia vinkkejä. – Susanna

IhanaElo-ohjaajakoulutuksen viikonloppu on tiivis, mutta hyväntahtoinen alkukatsaus ohjaajan työhön sekä minuun itseeni. Koulutuksessa oli rento tunnelma, jossa porukkaan oli helppo kuulua. Läsnäolo ja rauha siivittivät viikonloppua. Tässä koulutuksessa sain olla se, kuka olen. Alisa tekee juuri sitä, mitä hänen sydämensä ohjaa. Hän on lämminhenkinen, helposti lähestyttävä ja hyvä kuuntelija. Itse muutuin koulutuksen aikana suuntaan, jota en olisi aavistanut. Kohti sitä, mitä haluan olla ja ympärillä oleville ihmisille jakaa. – Caroliina

Viikonloppukurssille oli mukava tulla ja täällä oli helppo olla. Ohjelma oli monipuolinen ja tiivis. Käsiteltiin sopivassa määrin sekä omien tavoitteiden asettamista kuin valmentajana toimimista. Elettiin kuten opeteltiin: tehtiin pysähtymis- ja läsnäoloharjoituksia, käytiin lenkillä ja laitettiin hyvää, terveellistä ruokaa. Motivoiva ja kannustava aloitus kohti ihanaa eloa. – Aila

Voimaannuttava, palauttava viikonloppu. Kaunis, harmoninen ympäristö. Oikeiden asioiden äärellä keskustelua. Hyvä, positiivinen energia ja kannustava, rento ilmapiiri. Sopivan kokoinen pieni ryhmä mahdollisti yksilölliset kohtaamiset. Tässä ei voi muuta kuin onnistua. – Anne

 
Miksi mukaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutukseen?
 • Yrittäjänä kaikkein tärkein asia on omasta itsestä huolehtiminen. Työajat ovat epäsäännöllisiä, lounastauko jää helposti väliin, toimeentulo stressaa ja vie yöunet. Aseta itsesi hetkeksi etusijalle ja keskity oman hyvinvoinnin parantamiseen ja terveempien elämäntapojen juurruttamiseen osaksi jokapäiväistä elämääsi.
 • Voit auttaa asiakkaitasi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia. Saat koulutuksen ja selkeästi ohjatun tavan tukea heitä esim. perinteisempien palveluiden lisäksi myös elämäntaparemontissa.
 • Saat enemmän euroja ja mahdollisuuden kerätä myös passiivista tuloa eli euroja silloinkin, kun et itse fyysisesti tapaa asiakastasi. Ohjaajakoulutuksen hyväksytty läpäiseminen mahdollistaa sinun toimimisen IhanaElo-ohjaajana ja saat käyttöösi ohjaajakoulutuksen oppien lisäksi valmiin verkkokurssimateriaalin sekä tietenkin alkukartoitus ja seurantalomakkeet, jotka tukevat toimintaasi asiakkaan rinnalla kulkevana hyvinvointiohjaajana.
 
Miten saan varmasti lisäeuroja IhanaElo®-hyvinvointiohjaajana?
 • Jaksat itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä. Sinusta tulee uskottava myyjä, kun itse voit hyvin ja tiedät, mihin asiakkaasi on ryhtymässä! Myynti ei olekaan tuputtamista, vaan aitoa haluasi jakaa hyvinvointia ja ihanaa eloa mahdollisimman monelle väsymyksen ja turhautumisen kanssa painivalle asiakkaallesi.
 • Alkukartoituslomakkeiden avulla löydät helposti asiakkaan kanssa hänelle kaikkein tärkeimmät asiat ja painopistealueet, joihin voit oman ohjaajan tukesi antaa.
 • Seurantalomakkeiden täyttäminen tuo ohjattavillesi selkeän etenemisen polun ja sinulle välineen, jonka avulla näet haasteet ja onnistumiset.
 • IhanaElo®-ohjaajien suljetussa Facebook-ryhmässä voit aina kysyä vinkkejä muilta ja jakaa kokemuksia. Vahva verkosto lisää asiakkaiden tietoisuutta ja sana leviää
 • Ohjattavalle asiakkaalle voit myydä myös muita palveluitasi, jotka tukevat matkaa hyvinvoinnin parantamiseksi sekä toimia Back2You-tuotteiden ja Treenaakotona.com-jumppien jälleenmyyjänä
 
Mitä valmistuminen edellyttää?

IhanaElo®-ohjaajaksi valmistuminen edellyttää kunkin moduulin hyväksyttyä suorittamista.

 • Jokaisen moduulin lopuksi sinulla on edessäsi luentoihin perustuva netissä tehtävä monivalintatentti. Tentin läpäistyäsi olet valmis siirtymään seuraavaan moduuliin.
 • Neljän keskimmäisen moduulin osalta sinun tulee lisäksi tunnollisesti seurata ohjattaviesikin edessä olevaa viikoittain etenevää hyvinvointivalmennusta ja täydentää seurantalomaketta viikkotehtävien ohjeiden mukaan. Tämän osa-alueen tärkein tehtävä on tietenkin omien elämäntapojesi ja juuri sinun hyvinvointisi parantaminen, mutta myös myymääsi tuotteeseen tutustuminen.
 • Matkan varrella pidät oivalluspäiväkirjaa itsellesi mieleisellä tavalla kirjoittaen omia koulutuksen aikana syntyneitä oivalluksia ja tuntemuksia vihkoon, koneelle, seurantataulukon yhteyteen muistiinpanoina, luovasti runoillen, videoiden, kuvaten, kuvittaen tms. Tärkeintä on, että täydennät oivalluksiasi, ajatuksiasi ja tuntemuksiasi joka viikko – ne tuppaavat harmillisen pian unohtumaan ja ovat äärimmäisen arvokkaita sekä itsellesi että ohjattavillesi.
 • Lopputyönä sinun tulee kirjoittaa tiivis, noin kahden sivun (A4) mittainen, essee kahdesta valitsemastasi hyvinvointiin liittyvästä aiheesta. Toinen essee tulee käsitellä ajatuksiasi IhanaElon-ohjaajana toimimiseen liittyen – haasteita, mahdollisuuksia, tuntemuksia, taloudellisia vaikutuksia liiketoimintaasi tms. Toisen voit valita vapaasti hyvinvoinnin parista. Vaihtoehtoisesti voit toteuttaa toisen töistäsi piirtäen, kuvaten, videoiden tai valitsemallasi tavalla, jos se tuo mielestäsi omat ajatuksesi parhaiten esiin. Kaikkein tärkeintä on löytää lopputöistäsi sinun ikiomia pohdintojasi tukeutuen koulutuksen aikana opittuun.
 
Milloin voin ottaa omia ohjattavia?
 • Ohjaajakoulutuksen aikana on hyvä jakaa syntyviä oivalluksiasi ja oppimiasi asioita lähipiirissäsi ja ystävillesi. Ohjaajana toimimista on hyvä harjoitella heidän ja muiden ohjaajakoulutukseen osallistuvien kanssa, jotta aloitus varsinaisten asiakkaiden kanssa tuntuu helpommalta ja luontevalta.
 • IhanaElo®-ohjaajana voit toimia heti valmistumisesi jälkeen. Saat silloin käyttöösi IhanaElo®-ohjaajalogon nettisivuillesi tai/ja näkyville toimipisteeseesi. Tietenkin saat myös sertifikaatin valmistumisestasi kehystettäväksi seinälle.
 
Mistä voin kysyä lisää koulutuksesta ja sen mahdollisuuksista osana liiketoimintaani?

Uutiskirjeen tilaus

Pidämme tietosi yksityisenä ja jaamme ne ainoastaan sähköpostipalvelun mahdollistavien kolmansien osapuolien kanssa. Lue tietosuojaselosteemme.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi