Palvelumme

Kaikki palvelumme käytössäsi myös etänä!

Hyvinvoiva tiimi

Työn ilo, energisyys ja ratkaisukeskeinen asenne vievät työskentelyä eteenpäin ja mahdollistavat onnistumisia. Positiivinen ja kannustava työskentelyilmapiiri tarttuu ja leviää tiimin sisällä.

Hyvinvoiva johtaja

Hyvinvoiva johto kannustaa työyhteisön huippusuorituksiin. Pysähdy luomaan vahva pohja menestykselle. Sinun hyvinvointisi vaikuttaa koko työyhteisöön ja mahdollistaa laadukkaan päätöksenteon ja fiksun toteuttamisen.

Hyvinvoiva esimies

Tukeakseen toisten hyvinvointia tulee esimiehillä olla välineitä ja toimintamalleja itsestä huolehtimiseen. Yhdistämme valmennuksessa henkilökohtaisen ohjauksen ja ryhmässä työskentelyn yhteisten päämäärien eteen.

Hyvinvoiva työyhteisö

Hyvinvoiva työyhteisö luo vahvan kulttuurin. Valmennuksessa tuemme sekä yksilön suorituskykyä että yhdessä tekemistä. Kokoamme konkreettisia työkaluja vietäväksi suoraan käytäntöön.

Hyvinvoiva mieli

Hyvinvoiva mieli -ryhmävalmennuksella on mitatusti voimaannuttava vaikutus. Sekä fyysisen että psyykkisen elämänlaadun on koettu parantuvan. Työsuojelurahasto on tukenut hankettamme. Tutustu tuloksiin tarkemmin.

In-house-hyvinvointiohjaaja

Meistä jokainen haluaa tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. In-house-hyvinvointiohjaaja tulee osaksi työyhteisöänne. Pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle onnistuu paremmin, kun joku hengittelee rinnalla hetken.

Hyvinvointiohjaaja- koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiin.

Hyvinvointiluento ja -harjoituksia

Hyvinvointiluennot ja -harjoitukset pysäyttävät hetkeksi henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja kehittävät työkykyjohtamisen taitoja.

Hyvinvoiva keho - TRE-menetelmä

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä, kun annat sille luvan. TRE-menetelmä on luonnollinen väline omatoimiseen stressin purkamiseen ja rentoutumiseen.

Valmennusten sisältö ja rakenne

Hyvinvointivalmennuksemme sisältävät konseptoidun rakenteen, jonka tukemana kuljemme syömisen, aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien äärellä.