Palvelumme - toteutamme kaikkia myös etänä

Hyvinvoiva mieli

Hyvinvoiva mieli -ryhmävalmennuksella on mitatusti voimaannuttava vaikutus. Erityisesti fyysisen ja psyykkisen elämänlaadun on koettu parantuvan. 
Työsuojelurahasto on tukenut hankettamme. Tutustu tuloksiin tarkemmin.

Hyvinvoiva johtaja

Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin. Pysähdy luomaan vahva pohja menestykselle. Laadukas päätöksenteko ja fiksu toteuttaminen ovat kilpailuetunne. Sinun hyvinvointisi vaikuttaa koko organisaatioon.

Hyvinvoiva esimies

Tukeakseen toisten hyvinvointia tulee esimiehillä olla välineitä ja toimintamalleja itsestä huolehtimiseen. Kasvatamme valmennuksen aikana osaamispääomaa, joka on edellytys onnistumisellenne.

In-house hyvinvointiohjaaja

Meistä jokainen haluaa tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. Huiskeen keskellä pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle onnistuu paremmin, kun joku hengittelee rinnalla hetken. 

Hyvinvointiluento ja -harjoituksia

Hyvinvointiluennot ja -harjoitukset pysäyttävät hetkeksi henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja kehittävät työkykyjohtamisen taitoja.

Hyvinvoiva keho - TRE-menetelmä

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä, kun annat sille luvan. TRE-menetelmä on luonnollinen väline omatoimisen stressin purkamisen ja rentoutumisen välineeksi.

Hyvinvointiohjaaja- koulutus

Haluatko voida hyvin ja tehdä arvojesi mukaista työtä, jolla on merkitystä sinulle itsellesi ja kohtaamillesi ihmisille? Tule mukaan kasvavaan IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimiin.

Esimiesten koulutukset

Koulutuksemme kehittävät osallistujien osaamista rutiinien muokkaamiseen, läsnäolevaan kohtaamiseen, itsensä johtamiseen ja itsetuntemukseen.

Valmennusten sisältö ja rakenne

Hyvinvointivalmennuksemme sisältävät konseptoidun rakenteen, jonka tukemana kuljemme syömisen, aktiivisuuden, unen ja palautumisen sekä omien voimavarojen ja vahvuuksien äärellä.