fbpx

In-house ohjaaja

Meistä jokainen haluaa tulla kohdatuksi, kuulluksi ja nähdyksi. Huiskeen keskellä pysähtyminen oman hyvinvoinnin äärelle onnistuu paremmin, kun joku hengittelee rinnalla hetken ja kannustaa huolehtimaan itsestä. Matalan tapaamiskynnyksen varmistamiseksi in-house hyvinvointiohjaajan kohtaamiset ovat fyysisesti ja läsnäollen teidän tiloissanne.

  • Nimetty IhanaElo®-hyvinvointiohjaajanne pysähtyy jokaisen valmennukseen osallistuvan henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja oivalluttaa konkreettisin askelin kohti ihanampaa eloa.
  • Yksilön ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee keskeinen arvo yrityksen toiminnalle. Se vahvistaa sekä sitoutumista yritykseen että työnantajakuvaa rekrytoitaessa – työntekijä kohdataan arvokkaana ihmisenä.
  • Ennaltaehkäisevä toiminta tukee joka päivä jaksamista, sairauspoissaolot vähenevät ja työkykyhaasteita saadaan tuettua ajoissa. Yksi sairauspäivä maksaa työnantajalle keskimäärin 350€. Lähde: EK

Vaikuttavuuden varmistamiseksi suosittelemme, että in-house hyvinvointiohjaajan päivinä toteutetaan useampia neljän kuukauden mittaisia, 9 säännöllistä tapaamista sisältäviä, IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksia. 

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheestaIn-house hyvinvointiohjaaja

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Voit olla suoraan yhteydessä myös IhanaElo®-hyvinvointiohjaajien tiimimme muihin ainutlaatuisiin kohtaajiin.

IhanaElo-ohjaajan logo

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi