fbpx

Hyvinvoiva yritys

IhanaElo uskoo jokaisen työntekijän yksilöllisen hyvinvoinnin tukemisen olevan keskeisessä roolissa koko työyhteisön jaksamisen kannalta. Hyvinvoivat työntekijät ovat avain yrityksen menestykselle ja toisaalta pahoinvoivat tuovat mukanaan sekä toiminnallisen että taloudellisen haasteen. Pienikin investointi työntekijöiden hyvinvointiin luo merkittäviä säästömahdollisuuksia sairauspoissaolojen kautta ja lisää työyhteisön positiivista virettä ja tehokkuutta. Osoita työntekijöillesi, että välität heistä!

IhanaElon kaikkien palveluiden tavoitteena on:

 • tukea työntekijän henkilökohtaista hyvinvointia ja kestävää elämänmuutosta
 • vähentää sairauspoissaoloja ja varmistaa työkyvyn säilyminen
 • vaikuttaa yksilöiden kautta koko organisaation työhyvinvointiin

Mikä on yrityksenne suurin haasta työkyvyn ylläpitämisessä? Tunnetteko tekevänne valtavasti sen eteen, että työntekijänne voisivat hyvin, sairastaisivat vähän eivätkä ainakaan tipahtaisi työkyvyttömyyden puolelle? Miten olisi mahdollista tavoittaa myös ne henkilöt työkykyä tukevien toimenpiteiden äärelle, jotka eivät lähde millään mukaan ja tarvitsisivat eniten muutosta kohti terveempiä elämäntapoja?

Olethan yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soittamalla 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Etsitään yhdessä teille paras ratkaisu!


Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutus

On rakennettu vastaamaan haasteeseen, miten tukea esimiestemme hyvinvointia ja saada koko työyhteisön jokainen yksilö työkykyä ja kokonaishyvinvointia edistävien toimenpiteiden piiriin.

Tutustuthan lisää koulutukseen: Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutus


Johtoryhmävalmennus

Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin! Luo vahva pohja yrityskulttuurille, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia! Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, tiimeille, koko työyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle!

Johdolle räätälöity hyvinvointivalmennus tukee sekä kehon että mielen hyvinvointia yksilöllisesti jokaisen oman tilanteen ja tarpeet huomioiden.


Hyvinvoiva keho

Hyvinvoiva kehosi osaa vapautua stressistä!

TRE-stressinpurkumenetelmä työhyvinvoinnin tueksi on ryhmämuotoinen koulutus, joka sisältää perusteellisen ohjauksen TRE-menetelmän itsenäiseen käyttöön omatoimisen stressin purkamisen ja rentoutumisen välineeksi

Tutustuthan lisää: Hyvinvoiva keho – TRE-stressinpurkumenetelmä työhyvinvoinnin tueksi


Hyvinvoiva mieli

Mittaus motivoi muutokseen, mutta useimmat meistä kaipaavat kestävien, terveellisten elämänmuutosten juurruttamiseen rinnallakulkijaa ja tsempparia. Olemme siksi yhdistäneet BrainID®-menetelmän ja IhanaElo®-hyvinvointiaskelmat. Hyvinvointivalmennus luo selkeän rakenteen sekä yksilön että ryhmän hyvinvointimatkalle. IhanaElo®-ohjaaja toimii työyhteisön ikiomana sparraajanaana ja tukijana, jotta tällä kertaa onnistutaan varmasti sekä yksilöinä että työyhteisönä.  Yhdessä ja yksilöinä tehtävät harjoitukset toimivat askelluksen runkona, mutta yhteisillä tapaamisilla on keskeinen rooli haastaa, oivaltaa ja kehittää juuri ryhmälle ja työyhteisölle parhaat tavat tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Tutustuthan lisää: Hyvinvoiva mieli – BrainID®-menetelmä ja IhanaElo®-hyvinvointiaskelmat työhyvinvoinnin tukena


Hyvinvointiluennot ja ohjatut harjoitukset

IhanaElo®-hyvinvointiluentosarja yhdistettynä pienryhmätyöksentelyyn voidaan toteuttaa joko kokonaan teidän tiloissanne tai webinaarina. Luentosarjan aiheina ovat ravinto ja painonhallinta, liikunta ja arkiaktiivisuus, uni ja palautuminen sekä salliva suhtautuminen elämään.

Pyydä tarjous juuri teille sopivasta kokonaisuudesta!

Esimerkki toteutettavasta kokonaisuudesta:

 • Ravinnon ja painonhallinnan luento ja ohjatut harjoitukset osa henkilöstöpäivää. Voidaan jakaa myös virtuaalisesti.
 • Kolmen luennon webinaarisarja sisältäen ohjattuja harjoituksia. Aiheina liikunta ja arkiaktiivisuus, uni ja palautuminen sekä salliva suhtautuminen elämään. Tallenteet katsottavissa sovitun ajan.
 • Osallistujamäärä rajoittamaton
 • 4 800 eur + alv

IhanaElo®-hyvinvointivalmennukset juuri teidän tarpeisiinne

Haluamme löytää ratkaisun juuri teidän työyhteisönne tarpeisiin. Toivon, että olet rohkeasti yhteydessä ja räätälöimme teidän tilannettanne parhaiten tukevan kokonaisuuden.

Ole yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soittamalla 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä.

Vaihtoehtoisesti tarjoamme myös:

Osallistuneiden palautteista koottua:

 • Vaikka asia oli tuttu, sain paljon uusia vinkkejä. Niitä on helppo siirtää omaan toimintaan.
 • Luennon sisältö oli ymmärrettävää ja herätteli omiin oivalluksiin.
 • Luennoitsija oli iloinen, selkeä, positiivinen ja hymyilevä. Mukava ja läsnäoleva esiintyminen. Luennoitsijan innostus asiaan saa itsekin innostumaan.
 • Osaava luennoitsija. Hyvä ja selkeä materiaali. Erityiskiitos käytännön harjoituksista!
 • Pysäytti miettimään omaa hyvinvointia ja tekemistä.
Helsingin Diakonissalaitos

IhanaElon luentosarjassa käytiin läpi tiiviissä kokonaisuuksissa neljä hyvinvointiaihetta: ravinto ja painonhallinta, liikunta ja arkiaktiivisuus, uni ja palautuminen sekä elämänhallinta. Alisa Yli-Villamo luennoi lempeän painokkaasti siitä, miten tärkeää omasta hyvinvoinnista on huolehtia, sekä kertoi erilaisia keinoja hyvinvoinnin parantamiseen.

Teoriaa aihepiireistä tuli sopivasti ja omia harjoituksia tehtiin niiden lomassa niin, että luennon teoriaosuudelle haettiin yhtymäkohtia omasta hyvinvoinnista ja elämäntavoista. Alisa kannusti omien suunnitelmien tekemiseen ja niiden kirjaamiseen ylös. Luentosarja oli hyvä muistutus siitä, miten kokonaisvaltaista hyvinvointimme on ja miten voimme siihen itse omilla valinnoillamme vaikuttaa.  

– Tiina Viheriälä, henkilöstön kehittämispäällikkö, Helsingin Diakonissalaitos

Uutiskirjeen tilaus

Pidämme tietosi yksityisenä ja jaamme ne ainoastaan sähköpostipalvelun mahdollistavien kolmansien osapuolien kanssa. Lue tietosuojaselosteemme.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi