fbpx

Talous kuntoon

Talous kuntoon -valmennuksen avulla kartoitamme yrityksen liiketaloudellisen ohjauksen nykytilan ja varmistamme tiedon paremman saatavuuden ja hyödyntämisen. Tuemme yrittäjää löytämään taloutensa kannalta kriittisimmät aiheet, jotta turvaamme yrityksen toiminnan jatkuvuuden ja kasvun.

Kysymme paljon kysymyksiä ja etsimme sinun toimintasi kannalta tärkeimmät vastaukset!

Tavatessani muita pienyrittäjiä huomaan hyvinvointia käsittelevän keskustelun johtavan todella usein keskusteluun rahasta. Yöunia häiritsee eniten huoli omasta, perheen ja yrityksen taloudellisesta tilanteesta. Stressiä aiheuttaa eniten raha! Ahdistus nousee koko kehoon ja mieli jumittuu. Yhtään luovaa ratkaisua, uutta tuotetta tai palvelua ei synny, kun ei tiedä, miten maksaa puhelinlasku tai ostan kotiin ruokaa. Monet näkevät punaista jo ajatellessaan numeroita – excel saa pyörtymään ja tuloslaskelma voimaan huonosti. Lopulta keskusteluissa usein selviää, ettei oikein edes tiedetä, miten meillä menee. Saati sitten, että olisi hajua siitä, mitä kannattaisi tehdä tai jättää tekemättä.

Talous kuntoon -valmennus räätälöidään yrityksesi tarpeet huomioiden:

  • Läpikäymme yrityksen nykytilan taloudellisten prosessien ja raportoinnin osalta.
  • Varmistamme, että yrittäjä hyödyntää prosesseja ja saa tietoa häntä parhaiten palvelevassa muodossa.
  • Poimimme muutamia olennaisimpia asioita tilanteen parantamiseksi: Esim. kk-raportoinnin sisältö, ennustaminen, mittarit – sen mukaan, mitä yhdessä tunnistamme.
  • Saatte käyttöönne aina kirjanpidon sanaston ja tulkitsemme teidän talouden raportointinne kannalta olennaisimmat asiat ihan selvälle suomen kielelle.

Yhteistyöstä PKtehokasyrityksen Antti Leijalan kanssa kerroin blogissa IhanaElo-ohjaajasta LovelyLife Coach – innovaatioseteli avuksi. Haluamme yhdessä auttaa pienyrityksiä laajemmin myynnissä, johtamisessa, ongelmanratkaisussa ja innovaatiokehityksessä. Näissä projekteissa haemme usein rahoitusta Business Finlandin innovaatiosetelin tai ELY Yritysten kehittämisvalveluiden kautta.

Olisiko tämä juuri sitä, mitä yrityksenne nyt tarvitsisi? Laitathan viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soitat 045 126 1100. 

Talouden ammattilaisuuteeni pääset tutustumaan LinkedIn-profiilini kautta Alisa Yli-Villamo

Ajatuksia aiheen ääreltä blogissa Saako hyvinvointia rahalla?

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi
  •  
  •  
  •