fbpx

Kumppanit

                    

IhanaElo italialaisen hyvinvointia edistävän Back2You-vaatemalliston yhteistyökumppaniksi

Back2You on italialainen lifestyle -brändi, joka valmistaa toiminnallisia hyvinvointiin vaikuttavia asusteita. Materiaali sisältää keraamisia partikkeleita, jotka keräävät itseensä kehon tuottamaa lämpöenergiaa. Tämä kehon lämpöenergia heijastetaan takaisin kehoon pitkäaaltoisena lämpösäteinä, infrapuna-aaltoina. Materiaali suojaa kehoa myös auringon UV-A ja UV-B -säteiltä. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja allergiaystävällisiä, eivät sisällä tiuraamia, nikkeliä eikä hopeaa. Tuotteiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen eikä eläinkokeita ole käytetty.

Keraamisista partikkeleista vapautuva lämpöenergia kykenee sitoutumaan kudoksista solutasolle asti, jolloin materiaalilla on laaja vaikutus koko kehon hyvinvointiin. Näin keho hyödyntää omaa energiaansa uusiutumiseen ja elpymiseen. Tuotteet edistävät myös kehon omaa kykyä vähentää tulehdustiloja ja parantaa vammoja. Materiaali tehostaa kehon verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia, jolloin suorituskyky arkielämässä ja esimerkiksi urheilussa kohoaa. Back2You -tuotteisiin käytetään bioaktiivista kuitua, luonnollisia orgaanisia mineraaleja, ihoa korjaavaa ja hoitavaa savea, lämpöäeristävää sekä antibakteerista kuparia.

Tunnet itsesi virkistyneeksi ja energiseksi, ihosi hohtaa ja uudistuu. Lisäksi tuotteiden käyttö vähentää ihon juonteita ja selluliittiä sekä parantaa lihaskuntoa. Back2You on täydellinen tuote, jossa yhdistyy kauneus, hyvinvointi ja terveys. Tuote sopii kaikille ja kaikenikäisille käytettäväksi missä tahansa. Tuotteilla on kansainväliset sertifikaatit: Ökö-tex 100 Standardi ja The Global Organic Textile Standardi.

– Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka. Olen valtavan innostunut, että matkalaukkuun löytyi kauniita, mukavia ja hyvinvointia edistäviä älyvaatteita. On hienoa, että IhanaElo®-ohjaajat voivat olla tulevaisuudessa viemässä tätä kokemusta hyvinvointivaatteista eteenpäin, IhanaElon toimitusjohtaja Alisa Yli-Villamo kertoo.

  1. Klikkaa itsesi suoraan Back2You-maahantuojan verkkokauppaan www.luccaconsult.fi tai
  2. Käy tutustumassa tuotteisiin lähimmän jälleenmyyjän luona – esim. Hoitola Impresse, Helsinki

 

IhanaElo uskoo kotitreenin hyötyihin ja aloittaa yhteistyön Treenaakotona.comin kanssa

Treenaakotona.comin lähtökohtana on tarjota tavallisille ihmisille helppo tapa treenata kotona ja pitää kunnostaan huolta. Palvelu sopii myös erinomaisesti esimerkiksi painonpudottajille sekä huonokuntoisemmille ja aloittelijoille. Kotona harjoittelun voi aloittaa vähitellen ja lisätä kertoja sitä mukaan, kun oma kunto nousee. Liikunnan harrastamisen kynnys on myös matalampi, kun sitä voi tehdä itselleen sopivana ajankohtana ja itselleen sopivassa paikassa, eikä ole sidottu tiettyyn aikatauluun. Tarvitset vain halun aloittaa, ammattiohjaajat huolehtivat lopusta.

– Erityisesti kiire ja epäsäännöllinen elämä (välimatkat, epäsäännöllinen työ, lastenhoito, arjen kiireet ja haasteet ) ovat yleisin syy sille, miksi itsestä huolehtiminen ja säännöllinen liikunta jäävät tekemättä. Palvelumme avulla tämä ongelma häviää, Ella Kainulainen, yksi Treenaakotona.comin perustajista kertoo.

Nykypäivänä harjoitellaan monipuolisesti, omaa kehoa kuunnellen ja yksinkertaisten välineiden avulla. Liikuntaa voidaan myös harjoittaa lyhyissä, tehokkaissa pätkissä, vaikka työmatkalla hotellihuoneessa, saunan lämpenemistä odotellessa tai kotona lasten ollessa päiväunilla. Treenakotona.com -palvelua voi käyttää verkon välityksellä niin tietokoneella, älypuhelimessa, tabletilla kuin televisiossakin. Ainoa vaatimus on nettiyhteys. Palvelu sopii sekä tarjonnaltaan että hinnaltaan kaikille.

Kaikki Treenaakotona.comin harjoitukset ovat personal trainereiden ja ryhmäliikuntaohjaajien tekemiä. Joka viikko palvelu tarjoaa kolme erilaista treeniä, jotka vaihtelevat liikkuvuusharjoittelusta lihaskunto- ja sykeharjoituksiin. Joka viikko treeneissä on sopivassa suhteessa lihaskuntoa, liikkuvuutta, kehonhuoltoa ja sykettä. Lisäksi palvelussa on kattava (lähes 400 erilaista treeniä sisältävä) treeniarkisto, josta voi vapaasti haluamiaan treenejä tehdä. Yksi harjoitus kestää noin puoli tuntia.

Lisäksi esim. yritys voi hankkia palvelun henkilöstönsä käyttöön työsuhde-etuna. Helppo tapa tarjota tasapuolinen mahdollisuus liikuntaan henkilöstölle, riippumatta siitä, missä työpaikka sijaitsee. Maksun voi maksaa myös Smartum seteleillä, Smartum Saldolla, Sporttipassilla, Edenredin mobiilimaksulla, Eazybreakilla, Tyky onlinella tai Tyky- seteleillä.

– Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus voida hyvin ja harjoitella ammattilaisen avustuksella. Treenaakotona.comin avulla liikunta ja itsestä huolta pitäminen ei ole enää rahasta tai ajasta kiinni. IhanaElo ja koulutettavat hyvinvointiohjaajat kannustavat monipuoliseen aktiivisuuteen, jota kotitreenin mahdollisuus täydentää loistavasti, IhanaElon toimitusjohtaja ja hyvinvointivalmentaja Alisa Yli-Villamo kertoo.

  1. Klikkaa itsesi sivulle https://treenaakotona.com/
  2. Syötä kampanjakoodi ihanaelo 
  3. Aloita harjoittelu huippuedullisesti 97 eur /vuosi (normaalihinta 149 eur /vuosi)

 

Tunnelmia myös blogeissa:

Ihania hyvinvointivaatteita – Lucca IhanaElon yhteistyökumppaniksi

Liikkumalla kohti ihanaa eloa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi