fbpx

IhanaElo-valmennukset

IhanaElo Hyvinvointi- ja ravintovalmennus

IhanaElo®-hyvinvointivalmennusten  tarkoitus on parantaa juuri sinun hyvinvointiasi. Alkukartoituksen ja -keskustelun avulla asetamme tavoitteet, jotka ovat sinulle yksilölliset ja juuri nyt tärkeimmät. Hyvinvointivalmennus sisältää seuraavat osa-alueet:

  • Ravinto ja painonhallinta
  • Liikunta ja arkiaktiivisuus
  • Uni ja palautuminen
  • Elämänhallinta Elämän sallinta

Löydät jokaiseen osa-alueeseen oman valmennuskokonaisuuden, jossa huomioidaan juuri sinun tarpeesi. Toisaalta mielen ja kehon hyvinvointi kietoutuvat tiiviisti toisiinsa, joten haastan sinut pohtimaan kokonaisvaltaisen IhanaElo-hyvinvointivalmennuksen etuja.

IhanaElo® haluaa auttaa myös työyhteisönne hyvinvoinnin tukemisessa – tutustu työhyvinvoinnin valmennuksiin

”Aloitin IhanaElon valmennuksessa tilanteessa, jossa minulla oli vähän joka suunnalla elämässä pientä (ja suurempaakin) stressiä ja hyvä olo hukassa. Halusin saada elämään tasapainoa, aikatauluja järkevämmäksi, kiloja vähemmäksi, ruokailua paremmaksi ja liikuntaa monipuolisemmaksi. Suurimpana tavoitteena oli parempi tasapaino elämässä ja hyvä olo myös fyysisesti. IhanaElon alkukartoitukset olivat varsin hyödyllisiä ja lisäsivät paljon itsetuntemustani, vaikka luulin jo tässä iässä tuntevani itseni perinpohjin. Teki hyvää pysähtyä miettimään omaa elämäntilannetta, tapoja, omia tavoitteita jne. Valmennus lähti liikkeelle juuri omasta tilanteestani, jämäkästi mutta lempeästi. Säännölliset tapaamiset ovat auttaneet minua etenemään tavoitteitani kohti elämän eri osa-alueilla. Niissä olen saanut myös runsaasti uutta tietoa ja kannustusta, mikä on auttanut minua uskomaan itseeni ja siihen, että muutos on mahdollinen minullekin ja omaan hyvään oloon panostaminen on elämässä hyvin tärkeää.” – Johanna

”Suosittelen lämpimästi Alisan asiantuntemuksen hyödyntämistä. Itselläni arjessa ateriat olivat mitä olivat ja olo sen mukainen. Tokihan minä tiesin, mikä on terveellistä ja miten usein on hyvä syödä. En vain ”ehtinyt” kiinnittää huomiota ja herkku nälkään töiden välissä oli arkea.

Kävin 6 viikon starttipaketin terveelliseen ruokailuun ja ruokailutavat muuttuivat vähän huomaamattakin. Asetimme yhdessä henkilökohtaiset tavoitteeni. Selkeän verkosta löytyvän materiaalin ja Alisan konkreettisten neuvojen avulla sain helposti toteutettavia ja toimivia rutiineja ja aterioita, jotka tukivat tavoitteiden toteutumista. Vointi koheni ja olo parani. Hyvät hiilihydraattien ja proteiinien lähteet löytyvät nyt vaivattomasti ja salaattiin jäin koukkuun. Terveellinen ruokavalio voi olla vaivatonta toteuttaa ja maukasta syödä, jos haluaa. Tapaamiset eivät muodostuneet rutiiniksi, vaan sain joka kerta vähän uutta tulokulmaa kokonaisuuteen ja uusia konsteja ylläpitää hyvää oloa. Huonot yöunetkin saattavat parantua, kannattaa kokeilla ennakkoluulottomasti!” – Ulla

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *