Hyvinvoiva mieli

Kiitos ihana verkostoni

Ei yrittäjyys ole helppoa. Olen intoa täynnä ja haluan auttaa sinua löytämään hyvinvointisi parantamisen seuraavat askeleet. En vain tiedä, mistä sinut löytäisin? Miten kertoisin itsestäni niille ihmisille, jotka kaipaavat apuani ja haluavat lähteä yhteiselle hyvinvoinnin matkalle?

Ihana siskoni auttoi nettisivujen pystyttämisessä – onhan hän alan ammattilainen ja joskus saanut minulta apua auton lainaajana, lastenhoitajana, kuuntelijana ja kannustajana – käy kurkkaamassa Helena Liikanan ja tietenkin chezhelena.com. Upea kaksikko valokuvaaja Minna Kurjenluoma ja graafikko Anna Makkonen  auttoivat kuvissa, logossa ja ilmeen luomisessa. Innostus on tarttunut meihin kaikkiin. On ollut huikeaa oppia niin monta uutta asiaa, joita ei ole koskaan ennen päässyt tekemään. IhanaElon löytää tietenkin myös Facebookista @ihanaelo, jota olen aktivoitunut päivittämään mielenkiintoisilla hyvinvointia käsittelevillä aiheilla.

Kauneushoitola Impressen Tarulle annan kymmenen pistettä ja papukaijamerkin – hänen rohkaisunsa on ollut korvaamaton apu ensimmäisillä askelmilla. Tarun kanssa tapasimme yhteisen ystävän kautta. Ystävä houkutteli minut Tarun luo hoitoihin ja samalla juttelemaan Tarun toiveesta saada kauneushoitolan tarjontaan myös ravinto- ja hyvinvointivalmennusta. Juttuhan luisti heti ja ideat alkoivat konkretisoitua. Kauneushoitola Impressessä on upeat puitteet valmennettavien tapaamisiin ja samalla yhteistyö mahdollistaa meille kaikille Impressen tiimissä oleville ja asiakkaillemme monipuolisen tarjonnan hyvinvointia, hemmottelua unohtamatta.

Johannan sanoja lainaten: ”Suurimpana tavoitteena oli parempi tasapaino elämässä ja hyvä olo myös fyysisesti. IhanaElon alkukartoitukset olivat varsin hyödyllisiä ja lisäsivät paljon itsetuntemustani, vaikka luulin jo tässä iässä tuntevani itseni perinpohjin. Teki hyvää pysähtyä miettimään omaa elämäntilannetta, tapoja, omia tavoitteita jne. Valmennus lähti liikkeelle juuri omasta tilanteestani, jämäkästi mutta lempeästi. Säännölliset tapaamiset ovat auttaneet minua etenemään tavoitteitani kohti elämän eri osa-alueilla. Niissä olen saanut myös runsaasti uutta tietoa ja kannustusta, mikä on auttanut minua uskomaan itseeni ja siihen, että muutos on mahdollinen minullekin ja omaan hyvään oloon panostaminen on elämässä hyvin tärkeää.”

Tartu haasteeseen ja ota ensimmäiset askeleet entistä parempaan hyvinvointiin – tulen mielelläni mukaan matkaan! Soittele, viestittele, kummastele ja tuumaile. Olen olemassa sinua ja ystävääsi varten, jos kaipaatte lujasti lempeää ohjaajaa muutoksen tueksi.

Seuraathan myös IhanaElon askelmia – tämä innostus ja upea verkosto tuo pian uusia juttuja ihailtavaksi!

Terveisin Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *