fbpx

IhanaElo-ohjaajakoulutus

IhanaElo_ohjaajakoulutus

Haluatko voida paremmin ja tienata enemmän? IhanaElon hyvinvointiohjaajakoulutuksessa oma hyvinvointisi parantuu merkittävästi ja valmistumisen jälkeen saat mahdollisuuden toimia IhanaElo®-ohjaajana ravinnon, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämänhallinnan parissa.

IhanaElo®-ohjaajakoulutus sisältää kaikki hyvinvoinnin osa-alueet: ravinnon ja painonhallinnan, liikunnan, unen ja palautumisen sekä elämänhallinnan. Laaja verkkomateriaali tukee viikoittain etenevää 20 viikon koulutusta. Saat kaikilta osa-alueilta monipuolisen tieteelliseen tutkimukseen pohjautuvan luento- ja tehtävämateriaalin sekä konkreettiset välineet yrittäjän tärkeimmän työvälineen eli itsesi huolehtimiseen, ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistamme, että uusi liiketoimintasi on varmasti kannattavaa.

Koulutuksen jälkeen jaksat itse paremmin, olet virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Innostuksesi hyvinvoinnista tarttuu ja oman kokemuksesi kautta sinun on helppo kertoa asiakkaillesi valmennuksen aikana kokemistasi tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.

Valmis asiakkaalle myytävä verkkovalmennus tukee ohjattavasi edistymistä ja saat itsellesi provision jokaisesta myymästäsi paketista. Alkukartoituslomakkeiden avulla löydät helposti asiakkaan kanssa hänelle kaikkein tärkeimmät asiat ja painopistealueet, joihin voit oman ohjaajan tukesi antaa. Seurantalomakkeiden täyttäminen tuo ohjattavallesi selkeän etenemisen polun  ja sinulle välineen, jonka avulla näet haasteet ja onnistumiset. Tulosi kasvavat niin ohjaajatapaamisten kuin muun palvelumyynnin kasvun kautta.

Valmentajana ja henkilökohtaisena ohjaajanasi matkalla toimii Alisa Yli-Villamo, IhanaElon toimitusjohtaja, ravinto- ja hyvinvointivalmentaja sekä pitkän uran yritysmaailmassa tehnyt talouden ammattilainen.

Lisätietoa hyvinvointiohjaajan koulutuksen sisällöstä:

IhanaElo®-ohjaajakoulutuksen sisältö

Ole rohkeasti yhteydessä sähköpostilla alisa@ihanaelo.fi ja palaan pikimmiten. Lähetä yhteystietosi niin voimme myös soitella tai sopia tapaamisen

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *