fbpx

Johtajan hyvinvointi

Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin! Luo vahva pohja yrityskulttuurille, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia! Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, työyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle!

Johtajan hyvinvointivalmennuksen hyödyt:

  • Pysähtyminen henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle, läsnäoloa vahvistaen ja oman hyvinvoinnin asettamista prioriteettilistan kärkisijoille tukien.
  • Kestävien omaan elämään sopivien terveyttä ja hyvinvointia tukevia toimintamallien rakentuminen vaikuttavuutta hakien ja positiivisesti haastaen
  • Voimaantuminen – toimintasuunnitelmien rakentamisen, seurannan ja onnistumisten jakamisen kautta omiin vahvuuksiin ja voimavaroihin tukeutuen
  • Jokaisen yksilöllisestä hyvinvoinnista ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee askel kerrallaan keskeinen arvo yrityksen toiminnalle. 
  • Yritykseen sitoutuminen ja työnantajakuvan vahvistuminen
  • Ajatusten kirkastuminen, tehokkuus ja päätöksenteon laatun nouseminen – häröilyn sijaan ollaan läsnä tässä ja nyt.

Johtajan hyvinvointivalmennus kattaa

BrainID aivojen hyvinvoinnin kartoitus

Premium-paketissa lisäksi

Firstbeat_logo

Hyvinvointivalmennusten palautteita:

Kokemukseni valmennuksesta oli erinomainen, energisoiva ja kertakaikkiaan käänteentekevä! Alisan täydellinen läsnäolo, erinomainen valmistautuminen ja huolellinen pohdinta toivat esiin sen, mitä juuri nyt tarvitsen. Lisäksi koin erinomaiseksi valmennustilanteissa tilan luomisen, joustavuuden ja herkkyyden. En ole koskaan aiemmin kokenut näin hienoa keskittymistä juuri minun tilanteeseeni!

Valmennus ylitti jo valmiiksi korkeat odotukseni moninkertaisesti: en tuntenut valmentajaa entuudestaan. Valmentajan kyky kuunnella ja lukea minua oli uskomattoman tarkkaa ja tehtävät valittiin minulle juuri nappiin ja olivat konkreettisia ja juuri suurinta mahdollista hyötyä heti tuottavia. En osannut odottaa mitään näin vaikuttavaa.

Oivalsin itse ohjauksen aikana, miten voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini!

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta:

Johtajan hyvinvointivalmennus

Ole yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soittamalla 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä.
Kalenteroidaan teille sopivin ajankohta aloitukselle!

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi