fbpx
IhanaElo

Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin. Pysähdy luomaan vahva pohja menestykselle. Laadukas päätöksenteko ja fiksu toteuttaminen ovat kilpailuetunne.

Hyvinvoiva johtaja -valmennuksen hyödyt

Hyvinvoiva johtaja

  • Pysähtyminen ja oman hyvinvoinnin asettaminen prioriteettilistan kärkisijoille – kun voit itse hyvin, pystyt tukemaan myös muita voimaan paremmin.
  • Esimerkin voimalla yksilöllisestä hyvinvoinnista ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee askel kerrallaan keskeinen arvo yrityksen toiminnalle
  • Yritykseen sitoutuminen ja työnantajakuva vahvistuvat.
  • BrainID®-aivokuntomittauksella saatu objektiivinen ja herättävä tieto motivoi muutokseen.
  • Oivallukset, kokeilut, seuranta ja positiivinen haastaminen juurruttavat kestävät, omaan elämään sopivat, terveyttä ja hyvinvointia tukevat toimintamallit arkeen
  • Ajatukset kirkastuvat, tehokkuus ja päätöksenteon laatu nousevat – häröilyn sijaan ollaan läsnä tässä ja nyt.
  • Tiimimme laaja-alainen kokemus johtajina vahvistaa hyvinvoinnin, johtajuuden ja liiketoiminnan yhteyttä.


Hyvinvoiva johtaja -valmennus sisältää

BrainID aivojen hyvinvoinnin kartoitus

Premium-paketissa lisäksi

Firstbeat_logo

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta: Hyvinvoiva johtaja -valmennus

Lue myös asiakastarinoista Acuvitecin toimitusjohtajan Janne Vainion kokemuksia Hyvinvoiva johtaja -valmennuksesta.

Kokemukseni valmennuksesta oli erinomainen, energisoiva ja kertakaikkiaan käänteentekevä! Alisan täydellinen läsnäolo, erinomainen valmistautuminen ja huolellinen pohdinta toivat esiin sen, mitä juuri nyt tarvitsen. Lisäksi koin erinomaiseksi valmennustilanteissa tilan luomisen, joustavuuden ja herkkyyden. En ole koskaan aiemmin kokenut näin hienoa keskittymistä juuri minun tilanteeseeni!

Valmennus ylitti jo valmiiksi korkeat odotukseni moninkertaisesti: en tuntenut valmentajaa entuudestaan. Valmentajan kyky kuunnella ja lukea minua oli uskomattoman tarkkaa ja tehtävät valittiin minulle juuri nappiin ja olivat konkreettisia ja juuri suurinta mahdollista hyötyä heti tuottavia. En osannut odottaa mitään näin vaikuttavaa.

Oivalsin itse ohjauksen aikana, miten voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini!