fbpx

Johtoryhmävalmennus

Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin! Luo vahva pohja yrityskulttuurille, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia! Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, tiimeille, koko työyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle!

  • Pysähdymme jokaisen valmennukseen osallistuvan henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja tsemppaamme konkreettisin askelin kohti ihanampaa eloa.
  • Jokaisen yksilöllisestä hyvinvoinnista ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee askel kerrallaan keskeinen arvo yrityksen toiminnalle.
  • Yritykseen sitoutuminen ja työnantajakuva vahvistuvat, kun jokainen kohdataan arvokkaana ihmisenä.
  • Ennaltaehkäisevä toiminta tukee joka päivä jaksamista, sairauspoissaolot vähenevät ja työkykyhaasteita saadaan tuettua ajoissa.
  • Johdon energia ja hyvä olo säteilee kaikkeen tekemiseen ja siitä saavat osansa niin työyhteisö, kumppaniverkosto, asiakkaat kuin läheiset.
  • Ajatukset kirkastuvat, tehokkuus ja päätöksenteon laatu nousevat – häröilyn sijaan ollaan läsnä tässä ja nyt.

Hyvinvoiva keho ja mieli -johtoryhmävalmennus sisältää:

Onko investointinne varmasti kannattava?

  • Hyvinvoiva johto kannustaa organisaation huippusuorituksiin: Luo vahva pohja yrityskulttuurille, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia! Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, tiimeille, koko työyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle!
  • Säästä turhat rekrytointikulut: Yhden johtoryhmän jäsenen rekrytointi maksaa kymmeniä tuhansia euroja – sitouta ja pidä huolta avainhenkilöistä!
  • Vähemmän sairauspoissaoloja: Yhden johtoryhmän jäsenen yhden sairauspoissaolopäivän suora kustannus on vähintään 1 500 eur – epäsuorat kustannukset jopa merkittävästi suuremmat!

Johto on hyvinvointinne, kilpailukykynne ja kulttuurin luomisenne ytimessä!

IhanaElo-valmennusten palautteita:

Kokemukseni valmennuksesta oli erinomainen, energisoiva ja kertakaikkiaan käänteentekevä! Alisan täydellinen läsnäolo, erinomainen valmistautuminen ja huolellinen pohdinta toivat esiin sen, mitä juuri nyt tarvitsen. Lisäksi koin erinomaiseksi valmennustilanteissa tilan luomisen, joustavuuden ja herkkyyden. En ole koskaan aiemmin kokenut näin hienoa keskittymistä juuri minun tilanteeseeni!

Valmennus ylitti jo valmiiksi korkeat odotukseni moninkertaisesti: en tuntenut valmentajaa entuudestaan. Valmentajan kyky kuunnella ja lukea minua oli uskomattoman tarkkaa ja tehtävät valittiin minulle juuri nappiin ja olivat konkreettisia ja juuri suurinta mahdollista hyötyä heti tuottavia. En osannut odottaa mitään näin vaikuttavaa.

Oivalsin itse ohjauksen aikana, miten voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini!

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta:

Hyvinvoiva keho- ja mieli johtoryhmävalmennus

Ole yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soittamalla 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä.
Kalenteroidaan teille sopivin ajankohta aloitukselle!

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi