Hyvinvointiohjaajan elämää ja ajatuksia

Ilmainen opiskelupaikka IhanaElo-hyvinvointiohjaajan koulutukseen

Iän ja kokemusten karttuessa minulle on tullut yhä tärkeämmäksi täyttää päiväni mielekkäiltä tuntuvilla jutuilla. Työuralla talousjohtajana talouden ja rahoituksen tehtävien rinnalle ovat nousseet ihmisten kohtaaminen, esimiestyö ja henkilöstöjohtaminen. Olen ollut viemässä läpi vaikeita muutoksia ja toisaalta osana innostumista puhkuvia tiimejä. Viimeisin työpaikkani Helsingin Diakonissalaitoksella osui arvomaailmani ytimeen. Olen saanut olla oman ammattitaitoni kautta mahdollistamassa heikoimmassa asemassa olevien auttamista. Päällimmäisenä mielessäni näiltä kaikilta vuosilta on, että meillä jokaisella on oma tarinamme ja ihmisarvomme. Olen kiitollinen kaikista kohtaamisista elämäni varrella – olen oppinut niistä valtavasti.

Vapaa-ajalla olen ollut sisustamassa kotia pakolaisperheelle, kouluttautunut ensiaputaitoiseksi niin fyysisen kuin henkisenkin kriisin kohdatessa, toiminut aktiivisesti kieliluokan rahankeräyksessä mahdollistamassa leirikoulua ja tukenut kummilapsia Zimbabwessa. Samalla olen jo vuosia saanut perehtyä oman intohimoni eli ihmisen kokonaishyvinvoinnin saloihin. Se on mieletön tutkimusmatka ja olen kiitollinen läheisilleni kaikesta tuesta, jota matkani hyvinvointiyrittäjäksi on vaatinut. Toisaalta toivon oman hyvinvointini ja elämäntapani säteilevän myös läheisteni hyväksi. He ovat lopulta se elämäni kaikkein tärkein juttu – tällä kohtaa prioriteetit ovat kristallinkirkkaat!

IhanaElo-yrityksessä yhdistyvät intohimoni ihmisen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, liiketalouden osaamiseni ja valtava intoni tehdä mielekkäitä asioita. Uskon vahvasti siihen, että kaipaamme tueksemme elämänmuutoksiin selkeitä tutkittuja askelmia ja rinnallakulkijoita, jotka tsemppaavat haasteellisten hetkien yli. Netti pursuaa vinkkejä ja villityksiä, joiden jalkoihin uupuu. IhanaElon ravinto- ja hyvinvointivalmennusten kautta muutoksille haetaan pysyvyyttä, joka pohjautuu jokaisen henkilökohtaiseen elämäntilanteeseen, omiin oivalluksiin ja vahvuuksiin. IhanaElo-ohjaajakoulutuksen kautta rakennamme tsemppareiden verkoston, jotta mahdollisimman moni elämänmuutoksesta haaveileva, mutta ehkä jo liiankin monta kertaa pettynyt, saisi ikioman henkilökohtaisen hyvinvointiohjaajan tuekseen. Koko ohjaajakoulutuskin on rakennettu siten, että siihen voi osallistua joustavasti ja henkilökohtaiset tavoitteet huomioiden.

Olen sitoutunut IhanaElo-ohjaajakoulutettavien avuksi myös koko liiketalouden osaamisellani, jotta heidän työnsä ohjaajina ja yrittäjinä olisi taloudellisesti kannattavaa. Siitä huolimatta investointi koulutukseen ja sen tuomiin tulevaisuuden tuottoihin ei ole kaikille mahdollisuuksien rajoissa. Olenkin halunnut yhdistää arvomaailmani, osaamiseni ja haluni tehdä mielekkäitä asioita tarjoamalla ilmaisia opiskelupaikkoja hyvinvointiohjaajan koulutukseen. Elokuussa alkavalle kurssille valinta on tehty – kiitos kaikille hakijoille, joista toivoisin vielä monen valinnan ulkopuolelle jääneen pääsevän jossain vaiheessa mukaan!

Ilmaista opiskelupaikkaa lokakuussa 2018 alkavaan koulutukseen voi hakea vielä 15.8.2018 saakka, joten tartuthan tilaisuuteen ja kerrot mahdollisuudesta myös eteenpäin. Lisätietoa IhanaElo-ohjaajakoulutuksesta ja sen sisällöstä löydät nettisivuilta. Vastaan myös mielelläni kaikkiin kysymyksiin – laita vain viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100.

Linkki ilmaisen opiskelupaikan hakemukseen on poistettu, koska haku syksyn 2018 koulutuksiin on päättynyt.

Ihanaa eloa sinulle, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *