Hyvinvointiohjaajan elämää ja ajatuksia

Ihania hyvinvointivaatteita – Lucca IhanaElon yhteistyökumppaniksi

Olimme Tarun kanssa useaan kertaan jutelleet, että IhanaElo-ohjaajakoulutuksen rinnalle olisi kiva löytää sopivia tuotteita. Ohjaajat pääsisivät tutustumaan tuotteisiin koulutuksen aikana ja voisivat joko hyödyntää itse tai lisäksi halutessaan jälleenmyydä tuotteita. Mitään sopivaa ei oikein tuntunut löytyvän. Halusin olla varma, että tuotteet ovat tieteellisesti tutkittuja ja tukevat hyvinvoinnin kokonaisuutta.

Oulun reissun jälkeen Taru lopulta soitti aivan innoissaan. Mitä tuumit Back2You-tuotteista? Ne ovat kauniita ja supermukavia älyvaatteita, jotka tutkitusti lisäävät hyvinvointia. Vastasin positiivisen epäilevästi. Kuulostaa kivalta, mutta haluan tietää paljon lisää. Lupasin soittaa Lucca Consultingin Auli Lukkarilalle. Lucca toimii tuotteiden maahantuojana.

Innoissani ja tapani mukaan heti toimeen tarttuen soitin pian jo Aulille. Juttu luisti ja innostus viuhtoi ilmassa jutellessamme yhteistyön mahdollisuuksista. Auli lupasi laittaa tutkimusaineistoa tuotteista tulemaan ja pian olimmekin jo sopimassa yhteistä tapaamista Aulin ja Tarun kanssa.

Luin materiaalia huolella. Uskoni vahvistui. Back2You on italialainen lifestyle -brändi, joka valmistaa toiminnallisia hyvinvointiin vaikuttavia asusteita. Materiaali sisältää keraamisia partikkeleita, jotka keräävät itseensä kehon tuottamaa lämpöenergiaa. Tämä kehon lämpöenergia heijastetaan takaisin kehoon pitkäaaltoisena lämpösäteinä, infrapuna-aaltoina. Materiaali suojaa kehoa myös auringon UV-A ja UV-B -säteiltä. Tuotteet ovat kliinisesti testattuja ja allergiaystävällisiä, eivät sisällä tiuraamia, nikkeliä eikä hopeaa. Tuotteiden valmistusprosessi on ympäristöystävällinen eikä eläinkokeita ole käytetty.

Keraamisista partikkeleista vapautuva lämpöenergia kykenee sitoutumaan kudoksista solutasolle asti, jolloin materiaalilla on laaja vaikutus koko kehon hyvinvointiin. Näin keho hyödyntää omaa energiaansa uusiutumiseen ja elpymiseen. Tuotteet edistävät myös kehon omaa kykyä vähentää tulehdustiloja ja parantaa vammoja. Materiaali tehostaa kehon verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia, jolloin suorituskyky arkielämässä ja esimerkiksi urheilussa kohoaa. Back2You -tuotteisiin käytetään bioaktiivista kuitua, luonnollisia orgaanisia mineraaleja, ihoa korjaavaa ja hoitavaa savea, lämpöäeristävää sekä antibakteerista kuparia.

Tunnet itsesi virkistyneeksi ja energiseksi, ihosi hohtaa ja uudistuu. Lisäksi tuotteiden käyttö vähentää ihon juonteita ja selluliittiä sekä parantaa lihaskuntoa. Back2You on täydellinen tuote, jossa yhdistyy kauneus, hyvinvointi ja terveys. Tuote sopii kaikille ja kaikenikäisille käytettäväksi missä tahansa. Tuotteilla on kansainväliset sertifikaatit: Ökö-tex 100 Standardi ja The Global Organic Textile Standardi.

Tapasimme Haapalainen Suutarijääskö Dance Studioilla Kaapelitehtaalla. Siellä myydään Back2You-tuotteita, joten pääsin hypistelemään ja ihailemaan. Tanssinopettajat kehuivat jokainen vuorollaan käyttävänsä tuotteita jatkuvasti. Jukka Haapalainen tuli kertomaan, miten Back2You-sukat jalassa jaksaa tanssikengissä olla koko päivän. Paita kuivuu pesun jälkeen hetkessä. Musta väri ja ihana materiaali toimivat kaikkialla. Topit ja paidat menevät myös jakun tai neuleen alle. Trikoot olivat ihan huiput lennolla. Kehujen virta oli vuolas ja vakuuttava. Lähdin kotiin mukanani nippu omia hyvinvointivaatteita ja tuhat ideaa yhteistyöstä Haapalainen Suutarijääskö Dance Studioiden kanssa (tästä kuulette sitten toisella kertaa…)

Uutuutena markkinoille tullut sininen asu – toppi ja rennot housut – on ollut täydellinen Hyvinvoiva keho -kursseille. Olen jo koukussa – elo on näissä vaatteissa ihana!

Loppu onkin sitten historiaa ja samalla tulevaa. Lehdistötiedotetta lainaten:

IhanaElo italialaisen hyvinvointia edistävän Back2You-vaatemalliston yhteistyökumppaniksi.

Ihminen on upea kokonaisuus ja hyvinvoinnin löytäminen mieletön tutkimusmatka. Olen valtavan innostunut, että matkalaukkuun löytyi kauniita, mukavia ja hyvinvointia edistäviä älyvaatteita. On hienoa, että IhanaElo-ohjaajat voivat olla tulevaisuudessa viemässä tätä kokemusta hyvinvointivaatteista eteenpäin, IhanaElon toimitusjohtaja Alisa Yli-Villamo kertoo.

Onnea IhanaElo ja Lucca – ensimmäinen IhanaElo-ohjaajakoulutuksen virallinen kumppani on löytynyt!

Ihanaa eloa, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *