Hyvinvointiohjaajan elämää ja ajatuksia

IhanaElo® pian kattaa koko maan

Haluan auttaa mahdollisimman monia voimaan paremmin. Intohimoni ottaa välillä suorastaan kansanterveydellisiä ulottuvuuksia. Tuntuu, että eteneminen yksi kerrallaan ei tilannetta ratkaise, vaikka jokainen kohtaamistani ihmisistä on minulle äärimmäisen arvokas. Olen pyöritellyt ajatusta päässäni pitkään ja onneksi myös tuuletellut sitä ihanan verkostoni kanssa. Nyt minulla on tunne, että alamme löytää ratkaisun avaimet!

Yritän pitää maltin mukana ja muistaa huolehtia myös omasta hyvinvoinnista. Innostus meinaa ottaa ylivallan ja ajatukset pyörittävät villisti kehoa kierroksille. Olen aivan täpinöissäni. Koostan tekemisen runkoa, rakennan excel-taulukoita ja suostuttelen verkostoa mukaan toteutukseen. Onneksi innostus tarttuu. Olemme aivan varmoja, että tästä tulee mahtava juttu.

IhanaElo®-ohjaajien verkosto kasvaa

Entä jos loisimme IhanaElo®-ohjaajien verkoston. Kauneudenhoidon ammattilaisille suunnatulla koulutuksella tavoittelisimme yrittäjien tärkeimmän työvälineen eli heidän itsensä hyvinvoinnin nostamista aivan uudelle tasolle. Samalla he opintojen kautta syventäisivät osaamistaan  hyvinvoinnin osa-alueille: ravinto ja painonhallinta, liikunta, uni ja palautuminen sekä elämän tasapaino ja stressin hallinta. Opastaisimme konkreettisin esimerkein ohjaajana toimimiseen sekä hyvinvointipalveluiden myyntiin ja markkinointiin. Lopuksi varmistaisimme, että uusi liiketoiminta on varmasti kannattavaa.

Koulutuksen jälkeen yrittäjä jaksaisi itse paremmin, olisi virkeämpi ja iloisempi asiakaspalvelija. Hän puolestaan tartuttaisi innostuksen hyvinvoinnista asiakkailleen kertomalla valmennuksen aikana kokemistaan tunteista – niin onnistumisista kuin vaikeistakin hetkistä.

Ja niin IhanaElo® pian kattaa koko maan

Ja niin IhanaElo® valtaa maan ja maailman – yksi ohjaaja ja hänen tukemansa asiakkaat kerrallaan. Verkko on täynnä tietoa ja edullisia verkkokursseja. Uskon vahvasti, että useimmat meistä kaipaavat elämänmuutoksessa tsempparin rinnalleen. Tämä olkoon IhanaElon tiimin keino auttaa yhä useampaa ihmistä voimaan paremmin.

Ihanaa eloa sinulle, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *