Hyvinvointiohjaajan koulutus

IhanaElo-ohjaajakoulutus etenee pilottijengin askelin

Nyt sitä mennään. IhanaElo-ohjaajakoulutuksen sisältöä työstetään suurella intohimolla. Huikea testiryhmämme kulkee rinnalla omaa hyvinvointimatkaansa viikko kerrallaan antaen vinkkejä, kommentteja – haastaen itseään ja valmennuksen sisältöä. Pilottijengissä olijat elävät omia ruuhkavuosiaan lasten, perheen, yrittäjyyden ja työmatkojen melskeessä.

Peilistä näkyvä kuva näyttää nuutuneelta, olo on väsähtänyt, vyötärölle on kertynyt ylimääräistä. Tietoa terveelliseen ruokailuun ja liikkumiseen liittyen pursuaa joka paikasta, mutta ei ne vain tartu arkeen. Tavoitteena kestävät elämänmuutokset, jotakin oikeasti arjen muuttavaa – ei enää yhtään dieettiä. Tarvitsisi saada konkreettisia ja realistia ohjeita sekä jonkun rinnalle kulkemaan ja tsemppaamaan. Pilottijengin jäsenten tunnelmissa, tilanteissa ja tavoitteissa on paljon samaa. Kuulostaako sinustakin tutulta?

Hyvinvoinnin parantamiseen vaadittavat askeleet eivät ole monimutkaisia – elämä välillä on. Liikaa muutoksia ei saakaan hamstrata kerralla. IhanaElon koulutukset on rakennettu tukemaan rauhallista askellusta perusasioiden parissa juuri sinun omia tavoitteitasi tukien ja huomioiden. Muutos vaatii sinnikkyyttä, mutta on jokaiselle mukana kulkeneelle ollut täynnä suuria oivalluksia heti ensimmäisistä askeleista alkaen.

Nyt luomme mahdollisuutta, että sinäkin pääset kokemaan entistä ihanampaa eloa. Sopivasti positiivista itsekkyyttä, aikaa oman hyvinvoinnin parantamiseen ja säteilet hyvää oloa myös ympäristöösi. Seuraa matkassa – pian voit löytää läheltäsi oman IhanaElo-ohjaajasi.

Terveisin, Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *