Hyvinvoiva mieli

Ihanaa Laiffii

Ihanaa eloa – miksi ei ihanaa oloa? Nimi on tosi hyvä, mistä sen keksit? Jo nimen näkeminen, kuuleminen ja sanominen saa voimaan paremmin. Olen saanut ihania kommentteja liittyen yrityksen nimeen.

Nimen pohdinta oli pyörinyt mielessäni jo vuosia ennen yrityksen perustamista. Olihan tämä ollut pitkäaikainen haaveeni ja unelmani. Yksi ajatuskulku liittyi oman nimeni käyttöön ainakin osana yritystä. Kaikki eivät vielä tiedäkään, että olen Rosa Alisa. Pidän nimistäni – kiitos äiti ja isä! Nimeni ovat käyttökelpoisia kansainvälisestäkin näkökulmasta. Rosa olisi voinut liittyä ihanaan oloon ja hyvinvointiin vaaleanpunaisella värillään. Alisasta taivutinkin jo pian Alisante-nimen kuvaamaan ranskankielisesti terveyttä santé. Jotenkin lopulta eniten alkoi painaa se, että nimi kertoo jo yrityksen visiosta. On heti selvää, millä alalle se toimii ja mitä haluaa saada olemassa olollaan aikaan.

IhanaElo on mielestäni enemmän kuin ihana olo. Olo voi olla hetkellisesti ihana – niin fyysisesti kuin henkisestikin. Olo kohdistuu vain minuun itseeni – en voi tietää läheisistäni. Elo sen sijaan kattaa koko elämän. Eikö olekin aivan huipputärkeää, että terveellisten elämäntapojen eli ruokailun, liikunnan ja unen lisäksi, elämäsi on kokonaisvaltaisesti tasapainossa? Ihanan elon ytimessä on sinun hyvinvointisi, mutta toki siihen vaikuttavat myös läheisesi, työsi, ystäväsi ja kaikki elämääsi kuuluvat elementit.

IhanaElo on englanniksi LovelyLife. Vaikka elämänmuutosten juurruttaminen vaatii myös sisukkuutta, eikä ole aina kovinkaan helppoa, toivon IhanaElon nimen ja toiminnan tuovan mieleesi positiivisia hyvinvoinnin ja onnellisuuden väreitä. Kaikki on mahdollista – elämä on lavlia laiffii 🙂

Terveisin Alisa

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *