fbpx

Hyvinvoiva mieli

Aivojen hyvinvointi ja täysipainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen monella elämänalueella.  Sijaitseeko fyysisen kunnon sijaan todellinen hyvinvointi sittenkin aivoissa?

Hoidamme lihaskuntoa, mutta osaammeko pitää huolta aivoistamme? Sijaitseeko yrityksenne henkilöstön fyysisen kunnon sijaan kriittinen hyvinvointi sittenkin aivoissa? Olisiko teidän kilpailukykynne ja työn jatkuvuuden kannalta olennaista kurkistaa avainhenkilöidenne pään sisään ja saada heille itselleen ”lahjomatonta” tietoa aivojen tilasta ja toimintadynamiikasta? Nyt se onnistuu!

qEEG-mittaus

Vaivaton qEEG-mittaus ei satu, ei tunnu, eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Tarvitsee vain istua rauhassa 12 minuuttia elektrodit päässä ja saa luotettavaa ja lahjomatonta tietoa aivojen voimavaroista ja suorituskyvystä BM Sciencen kehittämän  innovatiivisen tulkinnan ansiosta (BrainMind Audit® –profiili). Lue lisää 

BrainMind Audit®

BrainMind Audit® -profiili kertoo havainnollisesti tarkkaa ja todenmukaista tietoa aivojen kunnosta tavalla, jota ei ole aiemmin pystytty tutkimaan. BrainMind Audit®-profiili ei ole lääketieteellistä tietoa, vaan aivojen kognitiivisen ja emotionaalisen puolen toiminnallisen tason kuvaus. Sen luotettavuus on aivan eri maailmasta kuin itse annetut mutu-vastaukset testeissä – ja tavallisen terveen ihmisen aivojen voimavaroja ja suorituskykyä onkin ollut vaikea ellei mahdotonta tutkia muulla tavoin kuin kysymällä ja havainnoimalla käytöstä.

Profiili kertoo sellaista tietoa aivoista, joka tarvittaessa ohjaa arkipäivän valintojen teossa ja auttaa korjaamaan elintapoja. Profiili kertoo, miten aivot voivat tällä hetkellä,  miten hyvin ne toimivat, mikä on niiden todellinen toimintakunto ja voimavarat. Profiili kertoo myös, mitä eletty elämä on aivoille tehnyt ja minkälaisia jälkiä jättänyt.

Kurkkaa, miltä profiili näyttää

BrainID® -mentor henkilökohtaisena tukenasi

Profiilin myönteinen vaikuttavuus halutaan varmistaa ja siksi tarvitaan mentor palautekeskusteluun tulkiksi ja ajatteluttajaksi. Mentorina tunnen profiilin sisällön ja tulkinnan; mitä on mitattu ja mitä ei ole mitattu. Varmistan, että profiilin sisältö tulee ymmärretyksi – tuloksen mukaiset vahvuudet, hyvät puolet ja mahdolliset poikkeamat. Vastaan kysymyksiin heti keskustelun aikana ja kysyä voi myöhemminkin. Olen jokaisen henkilökohtaisena sparraajana ja tukena, jos muutoksia tarvitaan. Joskus riittää profiilin tekeminen ja yhteinen läpikäynti. Toisinaan muutama tapaaminen voi tehdä ihmeitä. Terveellisten elämäntapojen ja hyvinvointimatkan tueksi toki suosittelen pohtimaan myös IhanaElo-hyvinvointivalmennusta. Päätös on kuitenkin joka kerta yksilöllinen.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja varaan teidän kalenteriinne sopivat ajat aivojen tilanteen kartoittamiseksi. Olethan yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100.

Aivojen hyvinvoinnin -kartoitus:

  • qEEG-mittaus
  • BrainMind Audit® -profiili ja
  • valmentava palautekeskustelu
  • 490 eur + alv /henkilö

Mittauksen jälkeisessä palautekeskustelussa lähdemme liikkeelle juuri mitattavan omasta tilanteesta. Olen mielelläni tukena kestävässä elämänmuutoksessa niin yksilö- kuin ryhmävalmennuksenkin avulla. Aivojen kuntoon voi vaikuttaa itse monin eri tavoin ja aikaansaadut muutokset ovat havaittavia ja mitattavissa!


BrainID® ja IhanaElo®-hyvinvointivalmennus työhyvinvoinnin tukena

Mittaus motivoi muutokseen, mutta useimmat meistä kaipaavat kestävien, terveellisten elämänmuutosten juurruttamiseen rinnallakulkijaa ja tsempparia. Olemme siksi yhdistäneet BrainID®-menetelmän ja IhanaElo®-hyvinvointivalmennuksen. Hyvinvoinvivalmennus luo selkeän rakenteen sekä yksilön että ryhmän hyvinvointimatkan askelmille. IhanaElo®-ohjaaja toimii työyhteisön ikiomana sparraajanaana ja tukijana, jotta tällä kertaa onnistutaan varmasti sekä yksilöinä että työyhteisönä.  Yhdessä ja yksilöinä tehtävät harjoitukset toimivat askelluksen runkona, mutta yhteisillä tapaamisilla on keskeinen rooli haastaa, oivaltaa ja kehittää juuri ryhmälle ja työyhteisölle parhaat tavat tukea kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta:
Mukaan Työsuojelurahaston tukemaan hankkeeseen?
Olemme keskustelleet Työsuojelurahaston kanssa BrainID®-menetelmä yksilön ja työyhteisön hyvinvoinnin tukena -hankkeesta. Hankkeessa yhdistyvät Hyvinvoiva mieli -kokonaisuuden tapaan BrainID®-menetelmä ja IhanaElo®-hyvinvointiaskelmat. Työsuojelurahasto on suhtautunut myönteisesti projektisuunnitelman sisältöön ja on valmis tukemaan mukaan lähteviä pilottiyrityksiä hankkeen kustannuksissa (lopullinen päätös hakemuksen pohjalta).
Pilotit käynnistyvät kevään 2019 aikana!
Hae mukaan hankkeeseen olemalla yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soittamalla 045 126 1100 /Alisa.
Palautteita BrainID®-menetelmästä löydät BrainID:n sivuilta