fbpx

Hyvinvoiva mieli

Hyvinvoiva mieli -ryhmävalmennuksella on mitatusti voimaannuttava vaikutus. Erityisesti fyysisen ja psyykkisen elämänlaadun on koettu parantuvan. Aivojen hyvinvointi on kriittistä onnistumisellenne.

Mielen hyvinvointia vaikuttavasti

Hyvinvoiva mieli
 • Valmennus aktivoi työterveyden tuen rinnalla yksilöllisiin, omia voimavaroja tukeviin toimenpiteisiin. 
 • Investoitujen eurojen vaikuttavuus ja taloudellinen kannattavuus on suurin niissä ryhmissä, joilla on jo selkeitä merkkejä hyvinvoinnin tai työkyvyn alentumisesta tai työkyky- tai työkyvyttömyysriski on jo tunnistettu.
 • Pysähdymme kohtaamaan jokaisen valmennukseen osallistuvan ja tukemaan hänen henkilökohtaisia tavoitteitaan.
 • BrainID®-aivokuntomittaus herättää ja motivoi muutokseen.
 • Valmennukseen osallistuvien energia ja hyvä olo säteilee kaikkeen tekemiseen ja siitä saavat osansa niin työyhteisö, asiakkaat, kumppaniverkosto kuin läheiset.

Hyvinvoiva mieli -valmennus sisältää

 • 9 ryhmätapaamista à 2 tuntia, runkona IhanaElo®-hyvinvointivalmennus
 • 2 henkilökohtaista aivojen hyvinvointia kuvaavaa BrainID®-kartoitus: qEEG-mittaus, BrainMind Audit® -profiili ja valmentava palautekeskustelu à 1,5 tuntia ennen valmennuksen aloitusta ja sen päätyttyä
 • Investointi /osallistuja 2 100 eur + alv, ryhmäkoko 8-14

Hyvinvoiva mieli-valmennusten palautteita:

Halusin osallistua tähän, koska tarvitsin tukea ja työkaluja elämänmuutoksen tekemiseen. Tämä onnistui yli odotusten!

Matka oli haastava, mutta ilman sitä tuskin olisin tässä ja nyt yhtä luottavaisena ja jaksavana kohtaamaan tulevaa.

Kokemusten jakaminen ja kuuleminen oli tärkeää. Opin niissä lisää muilta. Omat haasteet sai oikeisiin mittasuhteisiin.

Huikea kokemus omalta osalta. Tosi hienoa nähdä, että toimenpiteet auttavat ja vaikuttavat aivojen hyvinvointiin.

Mittaustulokset olivat herättäviä. Jotain täytyy tehdä!

Pääsemme pian julkaisemaan Työsuojelurahaston osittain rahoittaman Aivojen hyvinvointia tukevia toimintamalleja työpaikoille -hankkeen ensimmäisiä tuloksia. Hyvinvoiva mieli -valmennus on kehitetty hankkeen kokemusten pohjalta.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta:

Hyvinvoiva mieli -valmennus

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä.


Aivojen hyvinvoinnin BrainID®-kartoitus

qEEG-mittaus

Vaivaton qEEG-mittaus ei satu, ei tunnu, eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Tarvitsee vain istua rauhassa 12 minuuttia elektrodit päässä ja saa luotettavaa ja lahjomatonta tietoa aivojen voimavaroista ja suorituskyvystä BM Sciencen kehittämän  innovatiivisen tulkinnan ansiosta (BrainMind Audit® –profiili). Lue lisää 

BrainMind Audit®

BrainMind Audit® -profiili kertoo havainnollisesti tarkkaa ja todenmukaista tietoa aivojen kunnosta tavalla, jota ei ole aiemmin pystytty tutkimaan. BrainMind Audit®-profiili ei ole lääketieteellistä tietoa, vaan aivojen kognitiivisen ja emotionaalisen puolen toiminnallisen tason kuvaus. Sen luotettavuus on aivan eri maailmasta kuin itse annetut mutu-vastaukset testeissä – ja tavallisen terveen ihmisen aivojen voimavaroja ja suorituskykyä onkin ollut vaikea ellei mahdotonta tutkia muulla tavoin kuin kysymällä ja havainnoimalla käytöstä.

Profiili kertoo sellaista tietoa aivoista, joka tarvittaessa ohjaa arkipäivän valintojen teossa ja auttaa korjaamaan elintapoja. Profiili kertoo, miten aivot voivat tällä hetkellä,  miten hyvin ne toimivat, mikä on niiden todellinen toimintakunto ja voimavarat. Profiili kertoo myös, mitä eletty elämä on aivoille tehnyt ja minkälaisia jälkiä jättänyt.

Kurkkaa, miltä profiili näyttää

BrainID® -mentor henkilökohtaisena tukenasi

Profiilin myönteinen vaikuttavuus halutaan varmistaa ja siksi tarvitaan mentor palautekeskusteluun tulkiksi ja ajatteluttajaksi. Mentorina tunnen profiilin sisällön ja tulkinnan; mitä on mitattu ja mitä ei ole mitattu. Varmistan, että profiilin sisältö tulee ymmärretyksi – tuloksen mukaiset vahvuudet, hyvät puolet ja mahdolliset poikkeamat.

Aivojen hyvinvoinnin BrainID®-kartoitus

 • qEEG-mittauksen
 • BrainMind Audit® -profiilin ja
 • valmentavan palautekeskustelun BrainID® -mentorin kanssa

Aivojen kuntoon voi vaikuttaa itse monin eri tavoin ja aikaansaadut muutokset ovat havaittavia ja mitattavissa!

BrainID®-kartoitus tukee hyvinvointia uudella, motivoivalla tavalla:

 1. LUOTETTAVA qEEG-kartoitus antaa lahjomattomasta mittaustavasta johtuen todella luotettavaa tietoa aivojen toimintakunnon tasosta verrattuna kysymällä, arvioimalla tai havainnoimalla hankittuun tietoon. Jokaisella profiilin dimensiolla on vahva korreltaatio neurologisiin markkereihin.
 2. TURVALLINEN Mittauksella ei ole mitään haitta- tai sivuvaikutuksia. Tulokset ovat luottamuksellista, vain henkilölle itselleen luovutettava tietoa. Asiakas ei jää yksin mittaustuloksen kanssa, vaan BrainID® –mentor on tukena lyhyemmän tai pidemmän aikaa tarpen mukaan. Kaikkea tietoa käsitellään tietosuojalainsäädännön (GDPR) edellyttämällä tavalla.
 3. HYÖDYLLINEN BrainID®-kartoitus kertoo selkeästi mitä aivoille kuuluu. Tämä lisää ymmärrystä ja itsetuntemusta, joka motivoi tarvittaviin muutoksiin arjen valinnoissa ja elintavoissa. Kun kartoitus tehdään ajoissa mahdollisten poikkeamien ollessa vielä pieniä, henkilö pystyy itse niin halutessaan korjaamaan tilanteen elintapamuutoksilla eikä tarvita lääkäreitä, lääkkeitä ja sairauslomia.
 4. VAIKUTTAVA Mentoroitavien uusintamittauksissa on todettu, että suurimmalla osalla, kolmella henkilöllä neljästä (72%:lla) tulokset paranevat merkittävästi. 52%:n osalta tulokset paranivat siirtyen optimitasolle.

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin ja varaan teidän kalenteriinne sopivat ajat aivojen tilanteen kartoittamiseksi. Olethan yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100.

Palautteita BrainID®-menetelmästä löydät BrainID:n sivuilta

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi