fbpx

Hyvinvoiva esimies

Hyvinvoiva esimies mahdollistaa onnistumisen. Esimies on avainasemassa yrityksen arvopohjan rakentamisessa ja vaikuttaa omalla esimerkillään vahvasti tiiminsä ilmapiiriin, työskentelytapaan ja työhyvinvointiin.

Hyvinvoiva esimies -valmennuksessa esimiehet saavat valmiuksia toimia työyhteisön sisäisinä hyvinvoinnin vahvistajina. Valmennuksessa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla henkilökohtainen ohjaus ja ryhmässä työskentely yhteisten päämäärien eteen. 

Esimiesvalmennus tarjoaa uutta osaamista rutiinien muokkaamisessa, luopumisessa ja uuden rakentamisessa. Pysähtymällä oman hyvinvoinnin ja terveyden äärelle esimiehet saavat lisää itsetuntemusta ja oppivat johtamaan itseään paremmin. Näillä taidoilla on suora vaikutus ihmissuhteisiin ja vuorovaikutukseen.

Hyvinvoiva esimies hyödyttää koko työyhteisöä

EsimiesvalmennusKun esimiesten hyvinvoinnista tulee näkyvä arvo yrityksessä, se mahdollistaa yksilöiden onnistumisen ja sitä kautta koko yrityksen menestymisen. Esimiesten omien kokemusten myötä syntyy vähitellen hyvinvointia arvostava yrityskulttuuri ja perusta arjen työskentelyyn:

 • pysähtyminen ja oman hyvinvoinnin priorisointi auttaa tukemaan muita
 • esimerkin voimalla hyvinvoinnista tulee yrityksen keskeinen arvo
 • aktivoi työterveyden tuen rinnalla yksilöllisiin, omia voimavaroja tukeviin toimenpiteisiin
 • yritykseen sitoutuminen ja työnantajakuva vahvistuvat
 • hyvinvointia ja terveyttä koskevat oivallukset juurtuvat pysyväksi osaksi arkea
 • ryhmätyöskentelyn tuloksena syntyy työkalupakki esimiesten tueksi
 • mahdollistaa kymmenien tuhansien eurojen säästöt ennaltaehkäisemällä sairauspoissaoloja, uupumista ja turhia rekrytointeja.

 

Valmennuksen sisältö kattaa hyvinvoinnin peruspilarit 

Suorin ja tehokkain tapa edistää yksilön kokonaisvaltaista hyvinvointia on saada arkiset elämäntavat tukemaan jaksamista. Valmennuksessa paneudutaan ja pysähdytään aihe kerrallaan ruokailuun, liikuntaan, palautumiseen ja elämän sallintaan.

Esimiesvalmennus on 5-6 kuukauden mittainen kokonaisuus, joka sisältää henkilökohtaiset tapaamiset oman ohjaajan kanssa, omatoimisesti opiskeltavat verkkokurssit ja seurantataulukon. Henkilökohtaisen valmennuksen lisäksi esimiehet pohtivat yhdessä hyvinvointimatkaansa ja rakentavat kokemusten pohjalta yhteisen työkalupakin.

Hyvinvoiva esimies valmennus

Valmennuksen runko:

  • ruokailu
  • liikunta ja aktiivisuus
  • uni ja palautuminen
  • salliva suhtautuminen elämään vahvuuksien, voimavarojen, itsemyötätunnon ja ihmissuhteiden kautta
 • 3 ryhmätapaamista 2,5 tuntia/kerta kokemusten jakamiseksi ja työkalupakin rakentaminen esimiestyön tueksi
 • lopussa rakennamme henkilökohtaisen jatkosuunnitelman.

* Henkilökohtaiset valmennukset toteutamme nimetyssä toimipisteessä siten, että samana päivänä tavataan 3-6 valmennettavaa. Vaihtoehtoisesti valmennus toteutetaan videopuheluna.

Hyvinvoiva esimies -valmennuksen hinta

 • investointinne esimiestenne ja heidän tiimiensä hyvinvointiin 2 700  € + alv./osallistuja

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheesta: Hyvinvoiva esihenkilö -valmennus

Well-Being For Supervisors Coaching also in English.

 

"Toivoin muutoksia, mutta olin kovin skeptinen, pystynkö niihin. Yllätys olikin suuri, kun ohjauksen avulla sain heti alkumetreillä onnistumisen kokemuksia, jotka kannustivat eteenpäin. Myös sillä oli merkitystä, että matkalla oli samaan aikaan muita."
Matti
"Pysähtyminen, oman kehon ja mielen kuuntelu, ei ole aiemmin mahtunut päivieni ohjelmaan. Nyt tajuan, miten tärkeätä on huolehtia myös omasta jaksamisesta. Elämä tuntuu jo nyt paremmalta ja hyvinvointimatka on vasta alussa."
Virpi