fbpx

Esimieskoulutus

Löydä parhaat tyypit! Pidä timantit! Luo kulttuuri, joka säteilee elämää ja arvostaa jokaisen yksilön hyvinvointia. Mahdollista häikäiseviä tuloksia yksilöille, tiimeille, koko työyhteisölle, asiakkaille, verkostoille ja koko yhteiskunnalle.

Tukeakseen toisten hyvinvointia tulee esimiehillä ja avainhenkilöillä olla välineitä ja toimintamalleja myös itsestä huolehtimiseen.

Jotta koko työyhteisönne saadaan mukaan, olemme rakentaneet esimiehille aivan uuden koulutuksen sekä heidän oman hyvinvointinsa että koko työyhteisön jokaisen yksilön hyvinvoinnin tukemiseksi. Koulutuksen aikana:

  • Pysähdymme jokaisen koulutukseen osallistuvan henkilökohtaisen hyvinvoinnin äärelle ja tsemppaamme konkreettisin askelin kohti ihanampaa eloa.
  • Työyhteisön rooli hyvinvoinnin tukemisessa vahvistuu esimiesten kehittäessä koulutuksen ja omien kokemusten kautta syntyviä, juuri teidän työyhteisönne hyvinvointia tukevia, toimintamalleja
  • Jokaisen yksilöllisestä hyvinvoinnista ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee keskeinen arvo yrityksen toiminnalle. Se vahvistaa sekä sitoutumista yritykseen että työnantajakuvaa rekrytoitaessa. – työntekijä kohdataan arvokkaana ihmisenä.
  • Esimiehet saavat konkreettisia työvälineitä tiiminsä hyvinvoinnin tukemiseen ja valmiuksia toimia työyhteisön sisäisinä hyvinvoinnin vahvistajina.
  • Ennaltaehkäisevä toiminta tukee joka päivä jaksamista, sairauspoissaolot vähenevät ja työkykyhaasteita saadaan tuettua ajoissa.

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutuksenne kattaa:

  • Yhteisten tavoitteiden, aikataulujen ja sisällön kirkastamisen
  • Lähiopetuspäivät 4 päivää /ryhmä
  • Esimiesten henkilökohtaisen hyvinvointivalmennuksen
  • Koulutuksen ja henkilökohtaisten kokemusten kautta syntyneiden toimintamallien muuttamisen työkalupakiksi, jota jokainen esimies voi tiiminsä kanssa hyödyntää.
  • Investointinne /esimies vain 510 eur + alv, jos osallistujia 50 ja toteutus kahdessa ryhmässä. Pyydä tarjous juuri teille sopivasta paketista ja kysäise työeläkeyhtiöltänne tukea!

Pienikin sairauspoissaolojen lasku maksaa investointinne moninkertaisesti takaisin! Energisinä ja innostuneina yhdessä tekemällä syntyy häikäiseviä tuloksia! Hyvä olo säteilee työpaikan lisäksi kotiin, asiakkaille, toimittajille ja kaikille tärkeille sidosryhmille. Vaikuttavuuden ja jatkuvuuden varmistamiseksi toimimme tiiviissä yhteistyössä henkilöstöhallinnon kanssa sekä ennen koulutusta että myös sen jälkeen.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheestaEsimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa.
Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Rakennetaan yhdessä teidän esimiehillenne sopiva aikataulu ja varmistetaan yhdessä työyhteisönne voivan entistä paremmin!


Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -ketterä malli

Haluatteko tukea esimiestenne omaa hyvinvointia ja kouluttaa heistä hyvinvoinnin vahvistajia, mutta 4 koulutuspäivää on mahdotonta saada irroitettua muiden esimieskoulutusten lisäksi. Tutustu ketterään malliin, joka on sisällytettävissä joustavaksi osaksi muuta koulutustarjontaanne.
Lataa tästä esitys aiheesta: Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia – ketterä malli


IhanaElo-koulutusten palautteita

Eniten IhanaElossa arvostan ihmisen ja elämän kohtaamista ja ymmärtämistä kokonaisvaltaisesti lempeällä ja myötätuntoisella tavalla. IhanaElossa ei tavoitella pikavoittoja eikä mennä pintamuodin mukaan. Mieluummin pieniä, mutta pysyviä muutoksia, kuin koko elämän mullistusta kahdeksi viikoksi. Niinpä matkasta on jäänyt pysyviä jälkiä.

Tottakai toivoin muutoksia, muuta olin kovin skeptinen, pystynkö niihin, enhän ole ennenkään… Yllätys olikin suuri, kun henkilökohtaisen ohjauksen avulla pääsin heti alkumetreillä onnistumisen kokemuksiin, jotka kannustivat eteenpäin. Myös sillä oli merkitystä, että matkalla oli samaan aikaan muitakin. En ollut yksin.

Tärkeintä? Kokonaisvaltaisuus ja pitkäkestoinen prosessi. Lähteminen siitä, missä ollaan.


IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus

Vaihtoehtona esimiesten koulutukselle oletteko tulleet ajatelleeksi, että yrityksenne voisi kouluttaa aivan oman IhanaElo®-ohjaajan? Suuremmissa ja useilla paikkakunnilla toimivissa yrityksissä voisi olla vaikuttavin ja taloudellisesti kannattavin malli kouluttaa omasta henkilöstöstä IhanaElo®-ohjaaja, joka koulutuksen jälkeen toimii ikiomana hyvinvointiluennoitsijananne ja vetää pienryhmätyöskentelyjä sekä hyvinvointivalmennusten yksilö- ja ryhmävalmennuksia. IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksen voi suorittaa joustavasti työn ohessa, joten tärkeintä on vain löytää motivoitunut ja ihmisen kokonaishyvinvoinnista innostunut opiskelija, joka haluaa auttaa henkilöstöänne voimaan entistä paremmin.

Lisätietoa IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksesta ja ohjaajakoulutuksen sisällöstä. Ohjaajakoulutuksen kokonaishinta 2 790 eur + alv, joten olisiko tämä teidän paras investointinne tänä vuonna?

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa. Voit myös lähettää minulle yhteystietosi, niin olen sinuun pian yhteydessä. Sparrailen mielelläni kanssasi, mikä ratkaisu olisi teidän työyhteisönne kannalta kaikkein paras.

Piditkö lukemastasi? Klikkaa nappia ja jaa se ystävillesi