fbpx

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia

Mikä on yrityksenne suurin haasta työkyvyn ylläpitämisessä? Tunnetteko tekevänne valtavasti sen eteen, että työntekijänne voisivat hyvin, sairastaisivat vähän eivätkä ainakaan tipahtaisi työkyvyttömyyden puolelle? Miten olisi mahdollista tavoittaa myös ne henkilöt työkykyä tukevien toimenpiteiden äärelle, jotka eivät lähde millään mukaan ja tarvitsisivat eniten muutosta kohti terveempiä elämäntapoja?

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia -koulutus

Jotta koko työyhteisönne saadaan mukaan, olemme rakentaneet esimiehille aivan uuden koulutuksen sekä heidän oman hyvinvointinsa että koko työyhteisön jokaisen yksilön hyvinvoinnin tukemiseksi. Koulutuksen aikana:

  • Jokainen esimies saa välineitä ja tukea omaan hyvinvointiin
  • Työyhteisön rooli työhyvinvoinnin tukemisessa vahvistuu esimiesten kehittäessä koulutuksen ja omien kokemusten kautta syntyviä juuri teidän työyhteisönne hyvinvointia tukevia toimintamalleja
  • Jokaisen yksilöllisestä hyvinvoinnista ja samalla koko työyhteisön hyvinvoinnista tulee keskeinen arvo yrityksen toiminnalle. Se vahvistaa sekä sitoutumista yritykseen että työnantajakuvaa rekrytoitaessa.
  • Esimiehet saavat konkreettisia työvälineitä tiiminsä hyvinvoinnin tukemiseen ja valmiuksia toimia työyhteisön sisäisinä hyvinvoinnin vahvistajina.
 • Ennaltaehkäisevä toiminta tukee joka päivä jaksamista, sairauspoissaolot vähenevät ja työkykyhaasteita saadaan tuettua ajoissa.

Kiinnostuitko? Lataa tästä esitys aiheestaEsimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa. Rakennetaan teidän esimiehillenne parhaiten sopiva aikataulu ja varmistetaan yhdessä työyhteisönne voivan entistä paremmin!

Esimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia avoin koulutus

Koulutuspäivät klo 9.00 – 16.00, IhanaElo, Kerava:

 • Ke 13.3.2019 Ravinto ja painonhallinta
 • Ke 10.4.2019 Liikunta ja arkiaktiivisuus
 • Ke 8.5.2019 Uni ja palautuminen
 • Ke 5.6.2019 Salliva suhtauminen elämään, vahvuudet ja itsemyötätunto

Jokainen lähiopetuspäivä koostuu:

 • Aiheeseen liittyvästä luennosta
 • Pienryhmätyöskentelystä, jossa teemme aihetta tukevia tehtäviä ja puramme henkilökohtaisia kokemuksia
 • Valmennusharjoituksista, joiden avulla rakennamme työkaluja tiimin hyvinvoinnin tukemiseen

Lataa tästä esite koulutuksestaEsimiehistä hyvinvoinnin vahvistajia avoin koulutus

Esimieskoulutuksen kokonaishinta 1 790 eur + alv /osallistuja

Sis. henkilökohtaisen IhanaElo® -hyvinvointivalmennuksen (16 vkoa) ja lähiopetuspäivät tarjoiluineen. Mahdollisuus erikseen sovittaessa majoitukseen lähipäivien yhteydessä.

Ilmoittaudu mukaan alisa@ihanaelo.fi tai 045 126 1100  


IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutus

Vaihtoehtona esimiesten koulutukselle oletteko tulleet ajatelleeksi, että yrityksenne voisi kouluttaa aivan oman IhanaElo®-ohjaajan? Suuremmissa ja useilla paikkakunnilla toimivissa yrityksissä voisi olla vaikuttavin ja taloudellisesti kannattavin malli kouluttaa omasta henkilöstöstä IhanaElo®-ohjaaja, joka koulutuksen jälkeen toimii ikiomana hyvinvointiluennoitsijananne ja vetää pienryhmätyöskentelyjä sekä hyvinvointivalmennusten yksilö- ja ryhmävalmennuksia. IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksen voi suorittaa joustavasti työn ohessa, joten tärkeintä on vain löytää motivoitunut ja ihmisen kokonaishyvinvoinnista innostunut opiskelija, joka haluaa auttaa henkilöstöänne voimaan entistä paremmin.

Lisätietoa IhanaElo®-hyvinvointiohjaajan koulutuksesta ja ohjaajakoulutuksen sisällöstä. Ohjaajakoulutuksen kokonaishinta 2 490 eur + alv, joten olisiko tämä teidän paras investointinne tänä vuonna?

Laita viestiä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100 /Alisa. Sparrailen mielelläni kanssasi, mikä ratkaisu olisi teidän työyhteisönne kannalta kaikkein paras.