fbpx

Aivojesi hyvinvointi

Aivojen hyvinvointi ja täysipainoinen käyttö ovat avaimia menestykseen monella elämänalueella.  Sijaitseeko fyysisen kunnon sijaan todellinen hyvinvointi sittenkin aivoissa? Hoidamme lihaskuntoa, mutta osaammeko pitää huolta aivoistamme?

Miltä tuntuisi kurkistaa oman päänsä sisään ja saada ”lahjomatonta” tietoa aivojen tilasta ja toimintadynamiikasta? Nyt se onnistuu!

qEEG-mittaus

Vaivaton qEEG-mittaus ei satu, ei tunnu, eikä aiheuta sivuvaikutuksia. Sinun tarvitsee vain kuin istua rauhassa 12 minuuttia elektrodit päässä ja saat luotettavaa ja lahjomatonta tietoa aivojesi voimavaroista ja suorituskyvystä BM Sciencen kehittämän  innovatiivisen tulkinnan ansiosta (BrainMind Audit® –profiili). Lue lisää 

BrainMind Audit®

BrainMind Audit® -profiili kertoo havainnollisesti tarkkaa ja todenmukaista tietoa omien aivojesi kunnosta tavalla, jota ei ole aiemmin pystytty tutkimaan.

BrainMind Audit®-profiili ei ole lääketieteellistä tietoa, vaan aivojen kognitiivisen ja emotionaalisen puolen toiminnallisen tason kuvaus. Sen luotettavuus on aivan eri maailmasta kuin itse annetut mutu-vastaukset testeissä – ja tavallisen terveen ihmisen aivojen voimavaroja ja suorituskykyä onkin ollut vaikea ellei mahdotonta tutkia muulla tavoin kuin kysymällä ja havainnoimalla käytöstä.

Profiili kertoo sellaista tietoa aivoistasi, joka tarvittaessa ohjaa arkipäivän valintojen teossa ja auttaa korjaamaan elintapoja. Profiili kertoo, miten aivot voivat tällä hetkellä,  miten hyvin ne toimivat, mikä on niiden todellinen toimintakunto ja voimavarat. Profiili kertoo myös, mitä eletty elämä on aivoille tehnyt ja minkälaisia jälkiä jättänyt.

Kurkkaa, miltä profiili näyttää

BrainID® -mentor henkilökohtaisena tukenasi

Profiilin myönteinen vaikuttavuus halutaan varmistaa ja siksi tarvitaan mentor palautekeskusteluun tulkiksi ja ajatteluttajaksi. Sertifioituna mentorina tunnen profiilin sisällön ja tulkinnan; mitä on mitattu ja mitä ei ole mitattu. Varmistan, että todella ymmärrät oman profiilisi sisällön, tuloksen mukaiset vahvuudet, hyvät puolet ja mahdolliset poikkeamat. Vastaan kysymyksiisi heti keskustelun aikana ja voit kysyä myöhemminkin vastauksia mieleen tuleviin kysymyksiin. Olen sparrajanasi ja tukenasi, jos muutoksia tarvitaan. Joskus riittää profiilin tekeminen ja yhteinen läpikäynti. Toisinaan muutama tapaaminen voi tehdä ihmeitä. Terveellisten elämäntapojen ja hyvinvointimatkasi tueksi toki suosittelen pohtimaan myös IhanaElo-hyvinvointivalmennusta. Päätös on kuitenkin yksin sinun. Tämä on sinun ikioma elämäsi ja hyvinvointisi – toivon, että saan hetken olla tukenasi.

Aivojesi hyvinvoinnin kartoitus:

  • qEEG-mittaus
  • BrainMind Audit® -profiili ja
  • valmentava palautekeskustelu
  • 590 eur (sis. alv)

Osta heti omasi

Vain siten olet askelen lähempänä tietoa, joka voi olla aivan känteentekevä ymmärtääksesi oman hyvinvointisi syvimmät elementit.

LAHJAKORTTI: Hanki Aivojen hyvinvoinnin kartoitus myös läheisellesi ja lataa tilauksen yhteydessä verkkokaupasta lahjakorttipohja!

Vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiisi ja varaan sinun kalenteriisi sopivan ajan aivojesi tilanteen kartoittamiseksi. Olethan yhteydessä alisa@ihanaelo.fi tai soita 045 126 1100.

En jätä sinua yksin. Keskustelemme palautekeskustelun yhteydessä sinun tarpeistasi ja toiveistasi. Olen mielelläni tukenasi kestävässä elämänmuutoksessasi, jos niin haluat.

Aivojen kuntoon voi vaikuttaa itse monin eri tavoin ja aikaansaadut muutokset ovat havaittavia ja mitattavissa!

Palautteita menetelmästä löydät BrainID:n sivuilta